Pentru orice mireasa, buchetul ei reprezinta, practic, o oglinda a fericirii de pe chip. Toate emotiile si trairile sunt trecute prin acest filtru floral superb, care o acompaniaza de la inceputul ceremoniei, si pana la sfarsit, cand este aruncat domnisoarelor de onoare.

A apela la o florarie online cu o oferta deosebit de imblesugata este, fara doar si poate, o conditie deosebita pentru ca mireasa sa reuseasca sa-si asorteze fericirea de pe fata cu fericirea din buchet.

Prin urmare, buchtele de mireasa sunt superbe prin simpla lor utilitate, insa daca li se acorda si putina atentie, cel mai probabil se va crea un basm floral.

Ce flori sa comanzi pentru buchetul tau de mireasa?

La Orasul Florilor, acea florarie online cu o multitudine de combinatii absolut superbe de flori, de la cele mai exotice, la cele clasice, sigur va veti indragosti pentru a doua oara, de aceasta data de buchetul vostru.

De la clasicii trandafiri, la lisianthusul exotic, toate incapsuleaza in esenta lor aceeasi bucurie pe care tu deja nu mai stii cum sa o exprimi in cuvinte: esti mireasa.

Nunta de vis inseamna foarte multa munca, foarte mare atentie catre detalii si o fericire molipsitoare pe chipurile tuturor. De aceea, si floraria online Orasul Florilor creeaza acele buchete de mireasa care sa transmita aceasta idee a fericirii sublime.

Poti opta, spre exemplu, pentru:

  • Buchetul de mireasa „Splendoare cu frisca”, al carui erou este lisianthusul imaculat. Alegand acest buchet, il vei asorta de minune rochiei tale albe ca spuma laptelui
  • Buchetul „Roz de iubire”, in care iubirea dintre voi doi se va asorta in mod armonios cu iubirea dintre trandafirii roz si minirozele rosii
  • Buchetul de mireasa „Candoare cu pasiune”, alcatuit din trandafiri albi si trandafiri sau lalele rosii. Imbinand candoarea cu pasiunea, dupa cum ii spune si numele, acestea este unul dintre buchetele de mireasa cele mai placute, care intrupeaza principiul Yin si Yang de completare reciproca

Aceste sugestii sunt doar cateva din multitudinea de posibilitati pe care o ofera Orasul Florilor, floraria online cu cele mai diafane si colorate buchete de mireasa. Orice buchet va exprima, in stilul sau personal, fericirea de pe chipul posesoarei sale. Fiind o oglindire a starii de bine, el nu are cum sa nu fie colorat, delicat, frumos in plenitudinea sa. Ales cu grija catre detaliu si cu atentie, rezultatul va fi dintre cele mai bune: un buchet de mireasa superb, armonios.

Ikebana – tehnica realizarii buchetului de mireasa

buchet de mireasaIkebana este tehnica aranjarii cu bun-gust a florilor, o tehnica japoneza cu mare raspandire peste tot in lume. La Orasul Florilor, tehnica folosita de maestri florari in realizarea buchetelor de mireasa poate fi asemanata Ikebanei, cu mentiunea ca ambele sunt facute cu aceeasi grija si atentie deosebita catre un rezultat final care sa frizeze perfectiunea.

Asa ca, draga mireasa, oricare ar fi optiunea ta cu privire la buchetul tau de mireasa, acel mic companion pe care il vei strange tare de tot ori de cate ori emotiile te napadesc, trebuie sa stii ca florile pe care le vei alege oricum vor fi cele mai frumoase.

La Orasul Florilor, insa, expertii florari au grija sa aduca fericirea si frumusetea la superlativ, la rang de arta.