De multe ori ne gasim in momente destul de dificile din punct de vedere financiar, salariile nereusind sa satisfaca toate nevoile si dorintele oamenilor. In astfel de situatii, dam din colt in colt, dorindu-ne sa gasim o rezolvare eficienta si avantajoasa a situatiei.

specialistii casei de amanet autoturisme va efectua o evaluare tehnica a masinii taleCredem ca deja majoritatea oamenilor a inteles ca serviciile oferite de institutiile bancare nu mai sunt de ceva timp cele mai eficiente de pe piata. De ce? Din cauza demersurilor greoaie, pe care le presupun acestea. In schimb, insa, oamenii pot beneficia de serviciile oferite de casele de amanet. Numarul caselor e amanet este intr-o continua crestere , asa ca vei avea de unde s-o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

Noi iti recomandam serviciul de amanet auto oferit de Royal-Amanet. Royal-Amanet este una dintre cele mai bune case de amanet din Bucuresti, oferindu-ti serviciile cele mai avantajoase atat din punct de vedere al imprumuturilor, dar si al comisioanele percepute. Avand o experienta in domeniu de mai bine de 3 ani, casa de amanet automobile din Bucuresti se recomanda prin profesionalism si calitate.

Afla daca poti beneficia de acest serviciu

Ca orice serviciu de amanet si amanetul de masina impune anumite conditii beneficiarilor. Pentru a putea beneficia de amanetul de automobile trebuie, inainte de toate, sa ai varsta minima implinita de 18 ani. De asemenea, masina pe care vrei s-o girezi trebuie sa fie de drept a ta. Vei dovedi acest lucru prin prezentarea actelor legale de posesiune.

Cum se stabileste valoarea imprumutului tau

Pentru a se stabili valoarea imprumutului tau, unul dintre specialistii casei de amanet autoturisme va efectua o evaluare tehnica a masinii tale. Aceasta evaluare tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al masinii tale.

Aceasta evaluare nu dureaza niciodata mai mult de 10 minute si se efectueaza de fata cu tine, pentru a nu exista probleme ulterioare.

Apeland la serviciul de amanet auto oferit de Royal-Amanet ai sansa de a obtine imprumuturi de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.

Mai multe informatii te asteapta pe www.royal-amanet.ro.