invitatie.ro

Deluxe Cards este un magazin online care iti sta la dispozitie cu colectii ce contin sute de produse, astfel incat voi sa va puteti gasi invitatiile de nunta perfecte, intocmai cum vi le-ati dorit! Beneficiati de ofertele Deluxe Cards si alegeti sa aveti cele mai frumoase si mai originale invitatii de nunta. Iata care sunt promotiile Deluxe Cards.
La Deluxe Cards puteti gasi invitatii de nunta, dar, de asemenea, si invitatii de botez, din import, embosate, cu folio, cu margini stantate in diverse modele sau chiar in modele facute de mana, la preturi promotionale. Puteti vizualiza cataloagele cu invitatii Deluxe Cards pe site-ul oficial www.invitatie.ro, sau in magazinele Deluxe din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Suceava si Iasi.

Patru colectii cu sute de produse iti stau la dispozitie, la Deluxe Cards, pentru a avea invitatiile de nunta perfecte, exact cum vi le-ati imaginat. Puteti opta dintr-o gama variata de stiluri, modele, texte, nuante si elemente de decor, pentru a da invitatiilor voastre de nunta originalitatea si aspectul dorite. Si, mai mult, Deluxe Cards va intampina cu reduceri si oferte de nerefuzat, oferindu-va cele mai bune preturi de pe piata de profil. In plus, tot la Deluxe Cards puteti gasi si marturii de nunta, carti de oaspeti, pernute pentru verighete, cosuri si pahare pentru nunta, precum si alte accesorii de care aveti nevoie pentru ca cea mai speciala zi din viata voastra sa fie perfecta pana la ultimul detaliu. Profitati de ofertele Deluxe Cards si comandati invitatii de nunta pornind de la numai 0,35 bani/bucata, avand la dispozitie sute de modele din sapte stiluri diferite in care acestea pot fi concepute. Nu mai ezitati si accesati www.invitatie.ro pentru a beneficia de oferte! De asemenea, magazinul va ofera si o gama larga de invitatii de botez, haine de botez, marturii, lumanari, trusouri si cufere de botez, dar si seturi special concepute pentru o astfel de petrecere.
Livrarea produselor achizitionate de la Deluxe Cards se face in termen de maximum sapte zile de la initierea comenzii, insa, in cazul care ati lasat alegerea si comandarea lor pe ultima suta de metri, si aveti nevoie de ele mai repede, puteti folosi serviciul “Taxa de urgenta” al Deluxe Cards, si invitatiile voastre vor fi personalizate si expediate in doar trei zile lucratoare.