Cum puteti crea inelul de logodna personalizat?

de | nov. 3, 2015 | Life

Inele de logodna Un inel de logodna este de secole un element fundamental al cererii in casatorie si simbolizeaza promisiunea de matrimoniu. Inca de la sfarsitul secolului XIX, inelul cu diamante, in special solitarul este considerat inelul de logodna prin excelenta. Cercul infinit al inelului simbolizeaza in acelasi timp cu diamantul, regele tuturor gemelor, dar si cel mai dur material existent in natura, iubirea fara sfarsit.

Intrebarea clasica a cererii in casatorie este cea mai dorita de catre fetele si femeile tuturor timpurilor si a fost intotdeauna insotita de un inel de logodna perfect, facut pe masura degetului persoanei iubite. Inelul trebuie sa exprime sentimentele cele mai profunde din lume in modul cel mai elegant posibil. Exista aplicatii pe internet de tipul „creeaza propriul tau inel” prin care se poate concepe un inel de logodna care sa respecte toate gusturile si preferintele. Puteti alege piatra potrivita pe care sa o combinati cu inelul din aur alb, galben sau rosu, dar si cu inele din platina, de o calitate sublima. Pentru a completa inelul puteti sa adaugati o incizie personalizata. Cu acest tip de aplicatii aveti posibilitatea de a crea cu cateva click-uri inele de logodna ce respecta personalitatea si care sa simbolizeze dragostea eterna.

Un program de tipul „creaza propriul inel de logodna”, puteti alege un diamant dintr-o gama foarte larga, de peste 250000 de tipuri, cu mai multe variante. Puteti alege diverse tipuri de taieturi, de la briliant care este cel clasic si cel mai solicitat, dar exista si o multitudine de alte forme incantatoare, fiecare cu calitatile si caracteristicile proprii. In ceea ce priveste taietura, se consiliaza alegerea unui diamant cu un minim de calitate „foarte buna”, deoarece o taietura executata de o mana experta este decisiva pentru a scoate in evidenta luciul maxim si stralucirea diamantului.

Este posibila si determinarea puritatii diamantului ce va fi incastrat: FL (fara imperfectiuni) este cel mai inalt grad de puritate. Cele mai solicitate diamante sunt cele cu calificativul SI2, care prezinta cel mult cateva mici incluziuni. Acelasi criteriu este aplicat si pentru culoare. Sunt consiliate diamantele cu culori ce variaza intre D si H.

Greutatea si limitele de pret depind de propriile preferinte. In plus, puteti cere un certificat pentru diamantul pe care doriti sa-l achizitionati, emis de un institut abilitat.

Odata gasit diamantul ideal pentru inelul de logodna, puteti alege dintr-o serie de montaturi pe cea mai potrivita, de la cea mai subtire si delicata pana la cele largi si viguroase si intre diverse tipuri de incastratura.

De asemenea, se poate alege masura inelului si, daca doriti, textul si caracterele pentru incizie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]