Cum poti alege usor un incarcator nou de laptop Asus

de | oct. 30, 2015 | IT&C

Exista cateva reguli general valabile pentru cei ce au nevoie de un incaractor de laptop Asus, indiferent ce model ar avea acasa. Mai ales ca laptopurile produse de compania taiwaneza sunt preferate de foarte multi romani, iar incarcatoarele acestora se pot strica fie ca e vina noastra sau nu.

Invata cum sa alegi un incarcator laptop Asus

Daca stii dupa ce sa te uiti, vei invata foarte rapid sa alegi in mod corect un incarcator laptop Asus compatibil cu laptopul pe care il ai. Exista cateva reguli pe care le poti urma daca vrei sa cumperi incarcatorul Asus potrivit pentru modelul de laptop pe care il folosesti.
Astfel, un lucru important dupa care a trebui sa te ghidezi este puterea unui incarcator laptop Asus. Puterea oricarui incarcator este rezultatul inmultirii voltajului cu amperajul, care sunt simplu de aflat, fie de pe spatele laptopului, fie dupa vechiul incarcator laptop Asus. Aceasta este masurata in Watti si poate fi mai mare sau egala decat cea ceruta de producator, insa niciodata mai mica.
Desi uneori uitam acest aspect, fara de care un incarcator Asus nu este compatibil, mufa incaractorului este un element important si trebuie sa fie identica cu cea a vechiului incarcator laptop Asus.

Mii de modele de incaractoare laptop Asus pe ItPremium.ro

Daca nu te pricepi sa alegi incarcatorul potrivit pentru laptopul tau Asus, specialistii ItPremium.ro te pot ajuta sa gasesti un incaractor laptop Asus compatibil cu modelul de laptop pe care al detii, din cele peste 1300 de modele disponibile in aceasta gama.
Datorita numarului foarte mare de modele de incarcatoare laptop Asus disponibile in gama magazinului online ItPremium.ro, este imposibil sa nu gasesti unul pentru laptopul pe care il folosesti.
In plus, poti cumpara de aici si o multime de alte accesorii pentru laptopul tau Asus!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]