Saloanele de infrumusetare sunt bazate in principal pe servicii care tin de coafura si intretinerea unghiilor, insa tendintele actuale arata ca sunt tot mai solicitate servicii complete care includ si tratamente cosmetice. Un pat de cosmetica amplasat intr-un spatiu dedicat al salonului va creste rapid prestigiul acelei locatii pentru simplul fapt ca dintr-o singura deplasare un client va primi tot ceea ce isi doreste pentru un aspect placut si sanatos.

Alegerea unui pat de cosmetica trebuie sa fie facuta doar din categoria produselor profesionale de acest tip pentru ca detaliile constructive care ofera ergonomie in utilizare atat pentru client cat si pentru tehnicianul cosmetician trebuie sa fie la cel mai bun nivel. Calitatea acestor produse se remarca in primul rand prin includerea de materiale care sunt verificate si care au agrementarea tehnica si medicala specifica destinatiei pentru care vor fi utilizate, prin urmare nu sunt motive sa fie incercate variante care nu se incadreaza in aceste specificatii.

La un pat de cosmetica este esential suportul principal pe care se va sprijini masa de lucru. Acest suport este obligatoriu sa fie fabricat din otel si sa aiba o configuratie stabila. Imbracarea estetica si protectiva a acestui material se realizeaza prin inoxare care va asigura o protectie foarte buna in timp, precum si posibilitatea intretinerii prin curatare fara a lasa vreo sansa pentrupat-cosmetica-11 aparitia petelor de rugina.

Respectand aceste aceste conditii un pat de cosmetica va putea suporta o greutate de pana la 250 de kilograme a persoanei care solicita tratamentul.

Detaliile continua cu aceeasi rigurozitate si pentru suportul pe care va sta clientul. Acesta trebuie sa fie acoperit cu un material de tip piele ecologica in spatele careia este incarcata umplutura poliuretanica pentru mentinerea confortului pe durata sedintei de cosmetica. Pielea ecologica trebuie sa aiba o calitate superioara pentru a nu permite infiltrarea produselor cosmetice (lotiuni, uleiuri, creme) si pentru a putea fi usor de intretinut prin spalare si dezinfectare.

Un alt aspect care trebuie urmarit se va putea regasi rapid la un pat de cosmetica profesional in privinta posibilitatilor de ajustare prin rabatarea sectiunilor sale. Avand la dispozitie 3 sectiuni rabatabile care includ si tetiera patului, la care se adauga cele doua suporturi pentru brate, se creaza toate conditiile pentru a oferi clientului beneficii maxime in timpul serviciului de cosmetica.

Iata cum printr-o investitie usor de suportat puteti extinde gama de servicii pentru infrumusetare, iar pentru viitor puteti dezvolta si mai mult afacerea prin oferta de servicii pentru masaj utilizand o masa masaj care se incadreaza in aceeasi gama profesionala.