Culorile de toamna pentru bratarile de femei

de | oct. 14, 2015 | Fashion

Din nici o tinuta nu trebuie sa lipeasca bratarile de femei in culorile vii. Fie ca e iarna sau vara, toamna sau primavara, o pata de culoare poate face, de cele mai multe ori, diferenta. Daca esti de acord cu cele de mai sus si optezi sa alegi bratarile de femei viu colorate in aceasta toamna, este recomandat sa nu pierzi din vedere nuantele care sunt in trenduri in aceasta perioada.

Care sunt culori pentru bratarile de femei in trenduri in aceasta toamna?!

Vedetele sezonului de toamna-iarna sunt bratarile de femei mov roial sau radiant orchid, o culoare puternica, perfecta pentru jachete sau rochite in imprimeuri geometrice. Nuanta este foarte potrivita si tinutelor elegante, asigurand atragerea de priviri admirative, iar senzatia transmisa este de curaj si determinare. Nu trebuie sa va lipseasca din colectia de accesorii.
O alta culoare roiala pentru bratarile de femei la moda in aceasta toamna este, de data aceasta albastrul, fiind o alta optiune pentru colectia de accesorii de toamna. Usor de asortat si perfecte bratarile de femei albastre casual cat si de ocazie, vor fi o alegere pe care nu o veti regreta si care va va oferi foarte multa incredere.
Desigur, culoarea rosie este nelipsita pentru bratarile de femei si in acest sezon. Contrastul puternic le va face sa sara in ochi si sa accenuteze rafinamentul intregii combinatii. Rujul rosu nu trebuie sa lipseasca din aceasta combinatie.
O noua preferinta pentru bratarile de femei si-a facut simtita prezenta in aceasta toamna si aceasta vizeaza galbenul prafuit sau misted yellow. Este vorba despre o nuanta aparte, nicidecum stearsa, ci cu o foarte interesanta tenta de invechit, care o fac sa fie foarte placuta ochiului. Totusi, combinata cu alte culori complementare, acest galben aduce o binevenita nota de optimism oricarei tinute.
Cypress este o culoare foarte interesanta pe care designerii au inceput sa o includa in colectiile de bratari ale lor. Aflata cumva la granite intre verdele crud si cel clasic, este o nuanta puternica, foarte placuta, care are capacitatea de a fi cireasa de pe tort in orice tinuta. Creatorii de moda recomanda fie combinatii de culori pastelate si cypress, fie tinutele all-cypress, care pot fi purtate cu orice ocazie, garantand atragerea tuturor privirilor.
Cognac este, poate, cea mai comuna culoare din topul nostru legat de bratarile de femei, fiind o veche cunostinta a tinutelor tomnatice. Nu mai vorbim insa de cunoscutul bej, usor de asortat si de trecut cu privirea, ci de o ruda mai indepartata a sa, o culoare mult mai intensa. Cognacul este foarte potrivit pentru jachete si bluze, insa ofera un efect unic atunci cand este aplicat pantalonilor. In combinatie cu misted yellow sau cypress poate forma o tinuta de invidiat.
Foarte multe din bratarile de femei care se afla in trenduri in acest sezon sunt in nuante situate undeva la trecere. Nu mai vorbim de culori pure, ci de anumite combinatii foarte reusite care au largit paleta culorilor clasice cu care eram familiarizati. Este modul creatorilor de moda de a duce tendintele la urmatorul nivel si a aduce mereu ceva nou in creatiile lor.


bratari de femei

Despre Bonbon Bijoux

Bonbon Bijoux este un magazinul online care ofera o multime de accesorii ca tu sa fii intotdeauna la moda. Poti comanda bratari de femei intrand pe site-ul www.bonbonbijoux.ro, unde vei putea vedea intreaga colectie de bratari. Acum nu mai ramane decat sa ai cele mai frumoase modele de bratari care iti reprezinta stilul cu adevarat!

bonbon bijoux

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]