Exista multe stiluri de paturi pentru copii disponibile pe piata din care parintii pot alege. Cei mai multi insa au tendinta de a cumpara patuturi pentru copii de dimensiuni mari pentru nou-nascuti. Dar exista unele avantaje si la achizitionarea si utilizarea de patuturi pentru copii portabile sau patuturi mici, spun specialistii de la Bekid.ro. Cand va aduceti acasa copilul nou-nascut de la spital, doriti in primele luni de viata ca acesta sa fie cat mai aproape posibil de dumneavoastra in orice moment. Un pat de copil mic poate fi mutat oriunde de mama in orice moment. In plus, in cazul in care mama a avut o nastere prin cezariana, ea va fi epuizata si va avea nevoie de odihna; de aceea patutul cu micutul trebuie sa fie amplasat cat mai aproape de ea. Copii pot fi transportati in patut si prin casa. Aceste paturi sunt foarte bune atat pentru uz stationar cat si portabi. Paturile pentru copii mici sunt excelente pentru camere de dimensiuni reduse.
Paturile pentru copii convertibile sunt foarte bune pentru pozitionarea acestora chiar langa patul parintilor in timpul orelor de noapte. Acestea pot fi fixate intr-o pozitie stationara si rotile blocate. Va veti bucura de flexibilitatea de rulare a patului. Puteti sa il si mutati dintr-o camera in alta in timpul zilei. Daca cititi, gatiti sau va uitati la televizor, indiferent de locatie, copilul poate fi chiar langa dvs. tot timpul.
Pentru parintii care vor calatori cu copilul, aceste paturi sunt o necesitate. Copilul este familiarizat cu propriul lor pat si nu va plange atunci cand calatoreste pentru ca se va simti in continuare confortabil. Unele hoteluri ofera paturi pentru copii, altele nu, si nu trebuie sa va bazati oricum pe acest aspect. Bebelusii vor dormi mult mai bine in zona lor de confort, in propriile patuturi. Si daca va decideti sa lasati copilul sa stea cu o ruda sau cu bunicii, un pat usor de transportat isi va arata din nou utilitatea.

Exista insa si cateva probleme importante de siguranta ce este necesar sa fie amintite atunci cand achizitionati un patut portabil. Asigurati-va ca paturile pentru copii portabile au un sistem sigur de blocarea a rotilor, desingul este prietenos pentru utilizator iar vopseaua folosita la finisaje nu este toxica.

Pentru mai multe detalii despre paturi pentru copii, accesati Bekid.ro si vorbiti cu specialistii de aici despre cea mai buna solutie pentru copilul dvs..