Nu rata promotiile Idmag.ro! Zeci de produse, la preturi speciale!

de | sept. 9, 2014 | Afaceri

Singurul magazin online, destinat pietei de mobilitate din Romania, ofera reduceri la zeci de produse! Nu rata promotiile ID Mag, dar nici restul produselor la preturi speciale, din toata gama disponibila: cititoare de coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, infrastructura wireless, imprimante, riboane, etichete, echipamente POS, carduri, cantare electronice si nu numai.
ID Mag ofera promotii la zeci de produse din toate categoriile, respectiv accesorii Bixolon, access point, cititoare de coduri de bare 1D si 2D, imprimante etichete si imprimante POS, tablete, terminale portabile si monitoare multi-touch.
Profita acum de promotiile ID Mag, accesand site-ul oficial www.idmag.ro, si alege produse de cea mai buna calitate, de la producatori cu renume din toate domeniile pietei de mobilitate.
De exemplu, daca ai nevoie de cititoare de coduri de bare, poti beneficia de reduceri de pana la 56 la suta la cititoare Motorola, cu rata de scanare de pana la 100 de scanari per secunda, concepute pentru a raspunde cerintelor intreprinderilor mici, reducand semnificativ introducerea de erori si crescand semnificativ productivitatea in fiecare zi in magazine, buticuri, magazine de articole sportive, video-magazine si alti mici distribuitori locali.
De altfel, tot la preturi accesibile, poti achizitiona, de pe www.idmag.ro, si cititoare de coduri de bare 2D pentru retetele electronice. Acestea au o toleranta mare la miscare, ceea ce inseamna ca citesc codurile de bare 2D indiferent de viteza cu care echipamentul trece peste ele, si au o durata mare de viata, rezista la caderi repetate de la peste 1.8 metri inaltime, fiind, totodata, si sunt conforme cu standardele industriei.
Asa ca nu mai stati pe ganduri si vizitati site-ul oficil al ID Mag, pentru cele mai bune preturi din industrie!
Despre ID Mag
„Am creat IDMag din pasiune pentru tehnologie si mobilitate si mai ales din dorinta de a raspunde cu profesionalism, rapiditate si creativitate la cerintele clientilor nostri. Asa am ajuns sa cream un concept unic pe piata, cu beneficii unice. Credem ca in acest fel vom modela perceptii, atitudini, nevoi si ca astfel ne putem indruma clientii catre cele mai bune tehnologii. Va invitam sa testam, experimentam si mai ales sa modelam impreuna actualele tendinte din piata de mobilitate din Romania!” declara Daniel Boangiu, Managing Director, IDMag.
ID Mag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania. Doar la ID Mag gasesti peste 85,000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]