Chiar daca esti un cinefil pasionat sau un amator in cea de-a saptea arta, cu siguranta atunci cand vine vorba despre pelicule vrei sa vezi utimele aparitii, iar a Mall Victoriei din Pitesti ai ocazia sa vezi ultimele filme lansate.

southpaw-335

Southpaw – un film foarte bun

In acelasi timp, la Mall Trivale din Pitesti vei vedea fime la un standard ridicat atat din punct de vedere al imaginii, cat si a sunetului.

Daca te intereseaza comediile, poti vedea la Mall Victoriei din Pitesti numeroase filme din acest spectru. Saptamana viitoare ruleaza primu fim cu scenariul semnat de Amy Shumer, comedia „O tipa…dezastru”, pelicula ce a adunat numai recenzii pozitive din partea criticilor de film, dar care a fost si pe gustu publicului larg, reusind sa aiba incasari uriase.

hitman-agent-47-304037l1-210x300

HItman – un film care merita vizionat la cinema

Continuand cu fime de comedie, la Mall Victoriei din Pitesti poti vedea si animatia „Minionii” care sigur iti va starni hohote de ras, dar si animatia „Intors pe dos” despre care criticii spun deja ca e favorita la Oscar la categoria sa. De asemenea, aici ruleaza si ultima comedie marca Adam Sandler, „Pixeli”.

In cazul in care esti un fan al genului horror, trebuie sa stii ca la mall in Pitesti poti vedea si filmul  „The Gift” cu Jason Bateman in rolul principal. Nu trebuie sa uitam nici de a doua parte a seriei „Sinister” care ruleaza saptamana viitoare la acest cinematograf.

Si in materie de pelicule de actiune, la Mall Victoriei din Pitesti ai de unde alege cand vine vorba de filme. „AntMan” cu Paul Rudd si Michael Douglas este un film pe care nu ar trebui sa-l ratezi, o productie Marvel care se ridica la inaltimea acestui brand. „Fantastic Four” este un alt titlu de interes pentru fanii acestui gen de filme, iar pelicula care spune povestea celor patru astronauti cara capata puteri supranaturale este une de neratat pentru orice iubitor al benzilor desenate cu acelasi nume.

we-are-your-friends-199389l-730x1024

Vibreaza cu mine – un film de vara

„Mission Impossible: Rogue Nation” este un alt film care ruleaza la Mall Trivale din Pitesti si iti va potoli setea de actiune. Tom Cruise se intoarce in al cincilea film din seria si primeste ajutor pe marele ecran din partea lui Jeremy Renner, asa ca nu e de ratat.