Proiectul finanțat din Fondul Social European „MĂSURI ACTIVE DE OCUPARE ÎN SECTORUL AERONAUTIC PRIN FORMARE PROFESIONALĂ INOVATIVĂ (AEROTRAINING)” POSDRU/125/5.1/S/129302 pune la dispoziția beneficiarilor săi cursuri gratuite in aeronautica.

Seria de cursuri gratuite in aeronautica oferită de Beneficiarul proiectului, Quanta Resurse Umane, împreună cu partenerii săi, Aerostar S.A., Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bacău, Quanta Risorse Umane Italia şi Vulcanair, cuprinde o selecție de 8 cursuri de calificare de nivel I și II cu câte 360, respectiv 720 de ore.

Fiecare dintre cele 8 cursuri gratuite in aeronautica se finalizează cu certificate de calificare recunoscute la nivel național și conțin atât parte teoretica cât și practică.

Locațiile de desfășurare a cursurilor gratuite in aeronautica sunt săli de clasă și spații special amenajate pentru practică din București – Ilfov și județul Bacău, regiunile de implementare ale proiectului.

Pentru a afla mai multe informații despre proiect și cursurile gratuite in aeronautica vă rugăm accesați www.aerotraining.ro