Suntem o echipa minunata de profesionisti, ce are ca scop sa isi execute toate lucrarile cu corectitudine, cu constiinciozitate si cu responsabilitate. Oferim foraje puturi apa preturi accesibile pentru toti in mod stiintific, ca pe viitor sa nu ai parte de un put defect care va avea nevoie de o intretinere foarte costisitoare. Legislatia noastra este foarte permisiva cu realizarea puturilor, de aceea de multe ori ele se realizeaza in mod empiric. Noi insa tindem sa demonstram ca abordarea subiectului dat cu superficilitate poate duce la pierderi importante.

Foraje puturi apa preturi accesibile doar prin metode actuale

Mereu tindem ca orice client al nostru sa fie satisfacut de toate lucrarile noastre, si orice serviciu pe care il oferim sa fie de inalta calitate la un pret foarte avantajos. Ca sa beneficiarii nostri sa nu isi piarda timpul cu colectarea studiilor geotehnice pentru a avea o solutie finala, noi avem parte de aceste studii ca tu sa nu iti pierzi bani si timp in zadar. O fantana construita conform regulilor de acum un secol nu mai poate oferi o apa limpede si de calitate, din acuza ca planeta noastra este foarte poluata.

De aceea noi executam foraje puturi apa preturi accesibile pentru toti, in mod stiintific, aplicand doar metode actuale, care se bazeaza doar pe calcule exacte facute de specialisti.

Foraje puturi apa preturi accesibile – oferite de cei mai buni sondori ai Romaniei

Forajul executat conform tuturor regulilor si metodelor actuale, este menit sa furnizeze o apa de calitate inalta si sa dureze zeci de ani in sir fara a avea nevoie de unele lucrari prea des, unele denisipari sau reconditionari. Pentru ca tu sa nu te confrunti cu aceste probleme, noi folosim in foraje puturi apa preturi accesibile pietrisul margaritar care va forma un filtru natural eficient. Nu ne gandim doar la prezent, dar si la viitor, fiindca urmasii nostri tot ar trebui sa aiba ca mostenire si ceva foarte util care a fost executat cu dragoste. Orice foraj este executa de sondori calificati, care sunt instruiti zi de zi, pentru ca esecurile sau solutiile proaste sa fie eliminate complet.

Foraje puturi apa preturi favorabile, interpretate cu tehnologie moderna

Secretul  unui put perfect functional, care ofera doar apa de calitate, durabil este folosirea tehnologie moderne in intreaga procedura. Tubarea se efectueaza mereu cu filtre Johnson, pentru ca permit un debit mult mai adecvat ce are o suprafata ideala de curgere a apei. La foraje puturi apa preturi accesibile folosim si un material special importat din Italia – compactonita, o utilizam pentru pentru izolarea perfecta  a straturilor de  adancime fata de cele de suprafata. Compactonita are o aderenta mai buna la PVC decat cimentul care este des folosit in constructii.

Ce este Compactonita ?

Compactonita este o bentonită sub formă de peleți care permite consolidarea puțului, deoarece asigură o sigilare impermeabilă și permanentă. Aceasta este realizată din bentonită naturală, fără substanțe organice și cu o mare putere de umflare. Creată pentru utilizarea în industria monitorizării apelor subterane cu scopul de a asigura o sigilare rezistentă din punct de vedere chimic, cu grad înalt de impermeabilitate și flexibilitate, compactonita izolează părțile filtrante ale puțurilor de monitorizare și asigură o sigilare excelentă în cazul puțurilor neutilizate. Sursa: www.panceratubi.ro

Nu ne lipsesc nici compresoarele cu debit mare pentru liftare si desigur si de pompe submersibile de presiune, care au incorporate senzori si electronivelmetre ce ne ajuta sa ne facem toate masuratorile de care avem ndevoie sa calculam debitul de exploatare si desigur adancimea perfecta la care este nevoie sa introducem pompa.

Pentru a ne contacta acceseza site-ul www.puturiapa-hidrogeofor.ro