De ce sa publicati continut intr-un director de articole

de | sept. 6, 2014 | Afaceri, Internet, Recomandat

Există două motive pentru care lumea alege să publice articole într-un director articole. Primul dintre ele este acela că, unora dintre ei, le place, pur și simplu, să scrie. Le place să scrie despre experiențele de viață pe care le-au avut, despre familiile lor sau despre carierele lor. Cel de-al doilea motiv, care va fi și subiectul acestui articol, este în scopuri de marketing.

După părerea mea, mulți dintre noi alegem să scriem articole în scopuri de marketing pentru că dorim să împărtășim cu alții informațiile pe care le deținem despre un anumit domeniu de activitate sau despre un anumit subiect de care suntem pasionați. În același timp, noi beneficiem și de traficul pe care ni-l aduce un articol publicat într-un director de articole. Când cineva citește ceea ce am scris, și dacă acelei persoane îi place conținutul articolului, sunt șanse mari ca ea să ne viziteze și siteul al cărui link l-am inclus în articolul respectiv.

Partea bună, în ceea ce privește scrierea și publicarea de articole, este că această activitate nu ne ocupă foarte mult timp. Dacă vă face plăcere să scrieți despre un subiect de care sunteți pasionați și știți și despre ce vorbiți, un articol bun nu ar trebui să vă ia mai mult de jumătate de oră pentru a-l concepe.

Trebuie pus accentul pe „bun”, pentru că, articolele care nu sunt de o calitate prea mare, nu vă vor ajuta prea mult în a transmite mesajul corect către cititorii lui. Adesea, când cineva vă citește articolele, își poate face o primă impresie despre voi prin intermediul lor. Iar dacă această impresie este slabă, cititorii nu vor trece mai departe să vă viziteze siteul și nici nu vă vor considera un cunoscător al domeniului în care vă desfășurați activitatea.

Directoarele de articole au devenit foarte populare încă de acum foarte mulți ani de zile în urmă din mai multe motive. Uneori, un articol pe care îl publicați acolo poate ajunge chiar pe prima pagină de rezultate din Google, ceea ce este un lucru foarte bun. Un director de articole oferă și posibilitatea de a partaja articolele publicate de autori cu diverși proprietari de siteuri care doresc conținut constant și nou.

Prin intermediul fluxului RSS (RSS feed), ei pot publica ce articole doresc pe siteurile lor, oferindu-vă vouă posibilitatea de a vă expune propriul articol unui trafic și mai mare. Imaginați-vă cum ar fi ca, prin intermediul articolului vostru, să puteți rezolva problemele a sute sau mii de oameni? Acest lucru înseamnă să oferiți valoare cuiva. Respectivele persoane ar fi nerăbdătoare să vă viziteze siteul și poate chiar să cumpere produsele sau serviciile pe care le vindeți.

Nu puteți ști exact ce avantaje vă poate aduce un articol, așa că străduiți-vă să oferiți informații de valoare în el. Cel mai bine este să publicați articolele pe care le scrieți pe un director articole mare, cum ar fi Infozoom.ro sau, dacă preferați directoare din afară, EzineArticles.com.

Dacă scrieți articole pentru o nișă mai mică, în acest caz vă sunt mai de folos directoarele care sunt create pentru a oferi informații dintr-o singură nișă specifică. Articolele de calitate sunt foarte importante, deoarece ele oferă cea mai mare valoare potențialilor voștri vizitatori și/sau clienți.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]