Modele unghii de vara in trendul actual

de | aug. 11, 2015 | Fashion, Life

modele unghiiO manichiura este perfecta atunci cand se potriveste cu vestimentatia si personalitatea celei care o poarta, dar si cu anotimpul, de aceea, pentru vara, anumite nuante sunt special folosite de femei pentru a evidentia o piele frumos bronzata la soare.

Exista numeroase astfel de modele unghii de vara care iti pot conferi un look vesel si tineresc, indiferent de varsta pe care o ai. Pentru vara acestui an, culorile sunt din ce in ce mai provocatoare, scotand in prim plan aspectul mainilor. Manichiura este inspirata din anii ’70, cu desene geometrice, decoratiuni minimaliste si tehnici tip semiluna, extrem de indragite de catre femei.

Modele unghii de vara in culori pastelate

Vara este un sezon extrem de favorabil afisrii nuantelor particulare si detaliilor elegante pe maini, iar pentru cea din acest an, nuanta de top in preferinte este culoarea piersicii, un ton foarte sic, care merge perfect pentru unghiile scurte, sub forma rotunda.

Din nou la moda este si albastrul, in diferite variante pastelate, tonuri delicate care amintesc de culoarea cerului, precum si lacul galben pai, o tonalitate romantica si proaspata, care trebuie sa contrasteze cu un look plin de viata si un machiaj delicat. De nelipsit printre celelalte trenduri ale momentului referitoare la modele unghii de vara este rozul pudrat, care poate fi asociat cu orice tinuta estivala.

Verdele, la moda printre modele unghii de vara

Verdele de mar este o nuanta care a cucerit deja inimile femeilor, cu un aspect luminos, pentru un look cu adevarat puternic si intens. Specialistii il recomanda asociat cu un machiaj lejer. Printre alte noutati din acest an, revine in trend si manichiura alb-negru, creandu-se diverse combinatii si motive strict bicolore. Ornamentele elegante, cum ar fi efectele in 3D, cristalele sau perlele aplicate cu dotter-ul  vor crea mereu un rezultat simplu, dar de efect. Bineinteles, manichiura frantuzeasca, mereu la moda, este purtata si in aceasta vara, imbogatita cu sclipici sau nuante metalice pe linia alba, ca si varianta ei inversa.

O alta tendinta este lacul transparent, cu desene geometrice, adevarate opere de arta, care evoca tineretea si libertatea de exprimare.

Varietate de modele unghii de vara

Prin urmare, in acest sezon au aparut tendinte noi in arta manichiurii, dar au si revenit la moda tehnicile si nuantele care au fost in voga alta data, cu schimbari care le fac adecvate stilului actual. Tehnica french, atemporala, cunoaste unele mici schimbari, insa ramane la fel de eleganta si delicata, chiar daca se folosesc reflexele metalice sau sclipiciul. In numeroasele variante de modele unghii de vara, anul acesta se poarta culorile pastelate, romantice si calde, dar si nuantele vii, luminoase, care pot pune in evidenta in cel mai bun mod posibil un machiaj deosebit sau o tinuta estivala.

Revine in atentie si albastrul in diferitele sale variante, care confera un aer de prospetime intregului aspect, mai ales nuantele pastelate, amintind de culoarea cerului senin.

Verdele de mar este totusi o noutate, pe langa nuantele acestei culori care au fost purtate si in sezoanele trecute.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul : kitunghii.ro

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]