modele unghiiO manichiura este perfecta atunci cand se potriveste cu vestimentatia si personalitatea celei care o poarta, dar si cu anotimpul, de aceea, pentru vara, anumite nuante sunt special folosite de femei pentru a evidentia o piele frumos bronzata la soare.

Exista numeroase astfel de modele unghii de vara care iti pot conferi un look vesel si tineresc, indiferent de varsta pe care o ai. Pentru vara acestui an, culorile sunt din ce in ce mai provocatoare, scotand in prim plan aspectul mainilor. Manichiura este inspirata din anii ’70, cu desene geometrice, decoratiuni minimaliste si tehnici tip semiluna, extrem de indragite de catre femei.

Modele unghii de vara in culori pastelate

Vara este un sezon extrem de favorabil afisrii nuantelor particulare si detaliilor elegante pe maini, iar pentru cea din acest an, nuanta de top in preferinte este culoarea piersicii, un ton foarte sic, care merge perfect pentru unghiile scurte, sub forma rotunda.

Din nou la moda este si albastrul, in diferite variante pastelate, tonuri delicate care amintesc de culoarea cerului, precum si lacul galben pai, o tonalitate romantica si proaspata, care trebuie sa contrasteze cu un look plin de viata si un machiaj delicat. De nelipsit printre celelalte trenduri ale momentului referitoare la modele unghii de vara este rozul pudrat, care poate fi asociat cu orice tinuta estivala.

Verdele, la moda printre modele unghii de vara

Verdele de mar este o nuanta care a cucerit deja inimile femeilor, cu un aspect luminos, pentru un look cu adevarat puternic si intens. Specialistii il recomanda asociat cu un machiaj lejer. Printre alte noutati din acest an, revine in trend si manichiura alb-negru, creandu-se diverse combinatii si motive strict bicolore. Ornamentele elegante, cum ar fi efectele in 3D, cristalele sau perlele aplicate cu dotter-ul  vor crea mereu un rezultat simplu, dar de efect. Bineinteles, manichiura frantuzeasca, mereu la moda, este purtata si in aceasta vara, imbogatita cu sclipici sau nuante metalice pe linia alba, ca si varianta ei inversa.

O alta tendinta este lacul transparent, cu desene geometrice, adevarate opere de arta, care evoca tineretea si libertatea de exprimare.

Varietate de modele unghii de vara

Prin urmare, in acest sezon au aparut tendinte noi in arta manichiurii, dar au si revenit la moda tehnicile si nuantele care au fost in voga alta data, cu schimbari care le fac adecvate stilului actual. Tehnica french, atemporala, cunoaste unele mici schimbari, insa ramane la fel de eleganta si delicata, chiar daca se folosesc reflexele metalice sau sclipiciul. In numeroasele variante de modele unghii de vara, anul acesta se poarta culorile pastelate, romantice si calde, dar si nuantele vii, luminoase, care pot pune in evidenta in cel mai bun mod posibil un machiaj deosebit sau o tinuta estivala.

Revine in atentie si albastrul in diferitele sale variante, care confera un aer de prospetime intregului aspect, mai ales nuantele pastelate, amintind de culoarea cerului senin.

Verdele de mar este totusi o noutate, pe langa nuantele acestei culori care au fost purtate si in sezoanele trecute.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul : kitunghii.ro