Tastatura laptop,  invata sa o cureti singur

de | aug. 4, 2015 | IT&C

Ai un laptop bun, la care tii, cu care te intelegi foarte bine oriunde ai nevoie sa il folosesti. Dar de la o vreme tastatura iti face probleme si te intrebi ce-i de facut. Ei bine, o tastatura de laptop poate fi curatata intr-adevar de catre persoane specializate, dar vestea buna este ca este relativ usor de invatat si poti face acest lucru chiar si singur, cu conditia sa ai in vedere cateva indrumari de baza.

Asa vei reusi sa faci o treaba foarte buna in ceea ce priveste curatarea tastaturii laptopului tau, fara nicio diferenta in comparatie cu a fi fost curata de o adevarata echipa de profesionisti.

Prima indicatie pentru a curata tastatura de laptop, una cu adevarat simpla, este sa inclini notebookul putin in fata, pentru ca asa vei putea sa cureti mai usor tastele.

Daca inclini tastatura de laptop, vor aparea cu siguranta si eventualele impuritati care s-ar fi putut strange printre taste.

Apoi este indicat sa scuturi putin si laptopul, asa incat sa alungi praful si eventualele firimituri, informatie valabila mai ales pentru cei care mai au obiceiul de a lua micul dejun deasupra tastaturii de laptop.

Un alt sfat util ar fi sa folosesti servetelele umede, apoi unele de hartie, pentru a curata foarte bine tastatura.

Un mini aspirator pentru o curatare eficienta a tastaturii de laptop

Un asiprator de dimensiuni mici poate fi de mare ajutor pentru curatarea tastaturii de laptop.  Pe langa faptul ca va sterge orice urma de praf, cel mai important aspect este acela ca tastatura de laptop va fi curatata si in locurile greu accesibile, datorita puterii mari de absorbtie a aspiratorului de laptop. Acesta este cea mai buna alegere pe care o poti face in acest sens.

In ultima instanta, poti scoate si tastele, pentru o mai buna curatare, insa trebuie sa te asiguri ca poti sa le pui la loc, fara sa strici tastatura.

Cat costa si unde poti gasii cel mai ieftin mini aspirator pentru curatat tastatura laptop?

Mini aspirator USB pentru tastatura cu doua capete de curatarePretul unul mini aspirator USB incepe de la 18 lei si ajunge pana undeva in jurul sumei de 65 lei. Aceste vine in kit si cu micile perii care te ajuta la curatarea tastaturii si cu doua  capete de curatare, unul flexibil si unul cu perie.

Mini aspiratorul pentru curatarea tastaturii il poti cumpara online de pe Emag.ro

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]