Ce electrice auto achizitionam pentru autovehiculele noastre?

de | iul. 31, 2015 | Auto

Daca initial electricele auto erau considerate de catre cei mai multi dintre soferi drept niste simple mofturi, astazi, acestea reprezinta adevarate inovatii in domeniul auto, motiv pentru care un numar tot mai important de soferi apeleaza astazi la dotarea autovehiculului cu electrice auto. In timp ce unele dintre acestea au ramas simple mofturi, altele au devenit adevarate necesitati atat pentru siguranta soferului, cat si pentru siguranta celorlalti participanti la trafic.
Domeniul electricelor auto este extrem de vast astazi, astfel ca orice sofer poate opta pentru o schimbare radicala a autovehiculului, care sa ii ofere atat un plus de incredere in autovehicul, dar si un grad de confort mult mai ridicat. Achizitionarea electricelor auto a devenit o sarcina mult mai usoara daca luam in calcul faptul ca avem posibilitatea de a achizitiona electricele auto si din magazine online precum www.autolux.ro. Iata care sunt cele mai frecvente optiuni ale soferilor care achizitioneaza astazi electrice auto si ce avantaje aduc acestea.
Una dintre cele mai frecvente modificari pentru care opteaza majoritatea soferilor este aceea de a aplica autovehiculului un kit xenon. Spre deosebire de tehnologia clasica si anume ea halogen, aceasta este una destul de recent aparuta, care aduce o serie de avantaje atat autovehiculului cat si soferului. Lumina produsa de tehnologia xenon are o calitate mult mai mare iar consumul de energie este considerabil mai scazut decat in cazul tehnologiei halogen. Xenon-ul imbunatateste considerabil vizibilitatea soferului, dar are simultan si o durata de viata mult mai indelungata.
Alarma auto nu este o componenta electrica tocmai noua, insa importanta acesteia a crescut treptat in ultimii ani, devenind astfel o componenta indispensabila pentru securitatea autovehiculului. Sistemul de alarma poate fi foarte usor integrat cu inchiderea centralizata, astfel ca nu va trebui sa o setati manual de fiecare data cand inchideti portierele autovehiculului.
Senzorii de parcare au devenit indispensabili in ultima perioada datorita faptului ca pana si cei ma iexpermentati dintre soferi se vad nevoiti sa realizeze tot soiul de manevre complexe pentru a parca autovehiculul. In momentul in care ne apropiem de anumite obstacole in locurile de parcare, acestea ne vor atentiona de acest lucru, evitand astfel accidentarea autovehiculului.

banner tuning auto motorvip

Tuning auto – Autolux.ro

Luminile ambientale in general sunt elemente optionale pentru care opteaza soferii auto, acestea avand un rol strict estetic. Acestea imbunatatesc considerabil aspectul interior al autovehiculului, oferindu-i astfel o nota ceva mai personala, sporind totodata increderea soferului in autovehiculul propriu.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]