Animalele de companie sunt nu doar mai sanatoase, dar si mai fericite daca le oferiti mancare calitativa si gustoasa. Daca tineti la animalutele voastre de companie cum tin parintii la copiii lor, atunci va recomandam produsele Royal Canin. Royal Canin este una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme producatoare de mancare pentru caini si pisici. Este un brand care a devenit atat de popular pentru ca are o istorie bogata in dezvoltarea noilor tehnologii de preparare a hranei pentru animale la cele mai inalte standarde de calitate. Toate ingredientele folosite de Royal Canin aduc animalelor un aport mare de energie, necesara unei cresteri normale. Cateii si pisicile adora mancarea Royal Canin pentru ca este delicioasa.

Royal Canin Junior preferatele micilor canini si feline

PetMart va ajuta sa gasiti cele mai potrivite produse Royal Canin in functie de varsta, rasa, talia si preferintele animalului vostru de companie. Mancarea Royal Canin Junior si Royal Canin Starter este perfecta pentru cei mici. Ca si copiii, in primele luni animalele de companie au nevoie de o atentie deosebita asupra hranii lor. Astfel, daca animalele dumneavoastra sunt abia in primele doua luni de viata, optati pentru mancarea Royal Canin Starter. Aceste produse ofera suport femelelor in perioada de gestatie-lactatie si faciliteaza tranzitia puilor catre hrana solida, fiind bogate in nutrientii necesari pentru perioada de intarcare.
Pe PetMart veti gasi produse Royal Canin Junior si Starter pentru catei si pisici de diferita talie. Astfel, Royal Canin a creat pentru cateii juniori de talie mare, a caror greutate corporala este cuprinsa intre 26-44 kg, Royal Canin Maxi Junior. Cateii de talie mare au nevoie de hrana potrivita pentru a-si intari sistemul osos si pentru a capata forta de care au nevoie. Royal Canin cunoaste specificul acestor catei si pentru asta va pune la dispozitie diverse produse Royal Canin Maxi Junior. Acestea sunt usor de digerat, bogate in proteinele necesare cresterii normale ale animalelor de companie si in vitamine esentiale pentru aceasta perioada din viata lor.

PetMart iubeste animalele de companie exact cum le iubiti voi, de aceea va recomanda produsele Royal Canin Starter si Junior care au deosebita grija de sanatatea si fericirea lor. Pentru a alege corect produsele de care are nevoie pisica sau catelul dumneavoastra, pe PetMart aveti acces la informatii esentiale despre fiecare produs in parte. Oferiti-le animalelor de companie suportul si grija de care au nevoie pentru a creste sanatos!