oferta de transport persoane Anglia dus-intorsAnglia este una dintre destinatiile preferate ale romanilor. Anual un numar considerabil de romani aleg sa-si schimbe resedinta, sperand ca Anglia are de oferit un trai mult mai bun decat Romania.
Atunci cand alegi sa te muti intr-o tara straina, primul lucru de care te interesezi sunt ofertele de transport persoane Anglia. Ca orice om chibzuit, cauti cele mai accesibile, dar in acelasi timp si sigure oferte de transport persoane Anglia.

Noi iti recomandam sa incerci serviciul de transport persoane Anglia oferit de Romfour-Tur. Romfour-Tur este o firma de transport persoane Anglia, care activeaza pe piata din Romania inca din anul 2002. Asta inseamna 13 ani de calitate, profesionalism si promptitudine. Acestea sunt cele trei devize ale firmei de transport persoane Anglia, care i-au adus un renume si i0au castigat increderea si loialitatea a numerosi clienti.

Un mare avantaj al serviciilor de transport persoane Anglia oferite de Romfour-Tur este accesibilitatea acestora, data de preturile avantajoase.

Tarife avantajoase pentru calatorii frumoase

Tarifele firmei de transport persoane Anglia sunt cu adevarat suprinzatoare! Pretul cursei de transport persoane Anglia variaza intre 80 – 170 lire / persoana. Diferenta de pret pentru serviciul de transport persoane Anglia se face tinand cont de tipul cursei si destinatia aleasa de client.

De exemplu, daca doriti sa coborati la capatul cursei, mai exact la Gara Kingsbury Morrison, tariful firmei de transport persoane Anglia este de 100 lire / persoana.

Daca alegeti oferta de transport persoane Anglia dus-intors, atunci beneficiati de un tarif promotional de 170 lire/ persoane.

Pentru clienti care vin din Anglia, tariful firmei de transport persoane Anglia porneste de la 80 lire / persoana. Si aici, preturile pot sa difere in functie de destinatia aleasa de client.

Rezervarie se pot face chiar acum la numarul de telefon 0747 066 966, iar pentru informatii detaliate va invitam sa accesati www.romfour-tur.ro.