Cele mai bune materiale pentru sezonul toamnă- iarnă

de | oct. 16, 2022 | Fashion

De fiecare dată când trecem de la un sezon la altul, sunt nenumărate aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare; care sunt cele mai purtate trenduri ale noului sezon, ce fel de haine trebuie să adăugăm în garderobă, ce culori să purtăm, ce accesorii sunt la modă și multe altele. Rareori însă se aduce în discuție importanța materialelor pe care le alegem. Din acest motiv, hai să vedem cele mai potrivite materiale pentru toamnă- iarnă:

1. Pielea

De obicei pielea reprezintă un mare hit pentru anotimpurile răcoroase; an de an întâlnim numeroase piese vestimentare din piele sau piele ecologică, care sunt marile lovituri. Nu degeaba, deoarece pielea are un aspect plăcut, atât estetic vorbind, cât și practic, când vine vorba de purtat. De asemenea, este rezistentă la intemperii, motiv pentru care e o alegere ideală și pentru zilele mai întunecate. Anul acesta optăm pentru haine din piele în culori mai vii sau chiar pasteluri, care vor oferi clar un aspect modern garderobei tale.

2. Catifea

Nu există să nu ai o pereche preferată de pantaloni din catifea pe care o porți mereu în zilele în care temperaturile scad sub minus, dar totuși vrei să fii la modă. Anul acesta vedem o revenire a stilului anilor 70, când catifeaua era în vogă. Astfel vei crea un look modern caracterizat însă printr-o estetică clasică ce este mereu trendy. Nu trebuie să optezi pentru pantaloni din catifea, poți alege un sacou sau o giacă călduroasă din catifea.

3. Lână

Nici nu trebuie să spun mai mult că deja mă duce cu gândul la o zi rece de iarnă, zăpadă afară, un ceai cald la lumina sobei și șosete sau un cardigan din lână. Lâna este un material ideal pentru sezonul rece, fiind foarte rezistent, atât la intemperii cât și la trecerea timpului. Anul acesta se poartă paltoane sau geci din lână, în culori cât mai neutre în combinații cu culori vii, radiante. Să nu ne limităm însă doar la paltoane, există multe alte piese vestimentare din lână, inclusiv pantaloni, sacouri sau cardigan.

4. Mătase

Doar fiindcă vin zilele reci, nu înseamnă că nu trebuie să ne gândim la haine elegante, de birou. Iar mătasea este alegerea numărul unul al designerilor pentru acest sezon. Mătasea este un material deosebit deoarece are puterea de a scoate orice ținută din ordinar și de a o eleva la un nivel de eleganță. Partea cea mai bună este că e ușor de asortat, astfel poți opta fie pentru rochii trendy de seară sau pentru un look mai casual, cu o cămașă din mătase.

5. Bumbacul reciclat

Când vine vorba de rezistență și sustenabilitate, bumbacul va fi mereu în topuri. Nu este de purtat doar pentru sezonul rece, astfel, dacă cumperi haine din bumbac, vei putea să te bucuri de ele pe tot parcursul anului. Este un material perfect de asortat cu orice ținută de iarnă sau de toamnă și este foarte plăcut la purtat, fiind agreat de piele.

Acestea sunt doar câteva dintre materialele noastre preferate pe care am dori să le purtăm în acest sezon. Care ar fi alegerea ta numărul 1 în materie de material?

Indiferent de ce alegi, poți găsi hainele tale preferate din materiale alese, cu ajutorului unui cod reducere Sinsay, voucher FashionDays sau a unui cod reducere Answear oferit de Crazy-Deals.ro!

 

Photo by Sebastian Sørensen: https://www.pexels.com/photo/woman-putting-bag-above-fabrics-1370389/

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]