Vrei sa arati superb dupa 50 de ani? Afla care este secretul lui Jennifer Aniston!

de | sept. 27, 2022 | Fashion

Indiferent daca este pe marele ecran, pe covorul rosu sau acasa, Jennifer Aniston este mereu stralucitoare. Actrita pare sa nu imbatraneasca si reuseste sa arate impecabil chiar si la 53 de ani si este firesc sa iti doresti sa afli care este secretul ei.

Portivit site-ului Judy.ro, Jennifer este cat se poate de naturala si nici nu se pune vorba sa apeleze la trucuri in photoshop. Si nu numai ca arata atat de bine, dar se si simte mai bine ca niciodata. Hai sa vedem cum reuseste acest lucru.

Practica mindfulness

Jennifer sta departe de telefon cat se poate de mult dimineata, timp in care nu permite sa fie deranjata pentru a putea medita. Superba actrita isi rezerva zilnic cel putin 30 de minute pentru a fi singura si a nu face nimic, indiferent de evenimente si de program. Chiar daca acest lucru pare sa ii enerveze uneori pe producatori, Jennifer nu se abate de la acest obicei.

 

Se hidrateaza, doarme suficient si nu sare peste micul dejun

Daca te intrebi care sunt trucurile de frumusete la care apeleaza actrita, sa stii ca sunt cele mai simple din lume. Ea doarme si bea apa suficienta, fiind mereu bine hidratata si odihnita.

De asemenea, micul dejun este respectat cu sfintenie de Aniston. Acesta este cat se poate de simplu si usor si consta intr-un shake proteic. De mai bine de 8 ani, in fiecare dimineata, actrita ia si colagen ingerabil pentru a-si mentine unghiile si parul, dar si rezistenta fizica necesara in timpul antrenamentelor.

 

Este adepta unei stil simplu si natural

Simplitatea si naturaletea ei se aplica si in ceea ce priveste coafura. Chiar daca are parul foarte cret, ea ramane fidela tunsorii lui Rachel din Friends. Aspectul ei natural este cel din Along Came Polly, dar a adorat modul in care arata ca Dr. Julia in Horrible Bosses unde purta o peruca cu breton. De asemenea, prefera hainele, accesoriile si machiajul cat mai naturale si mai simple.

Sanatatea – un angajament pe viata pe care il poti face si tu

Jennifer este dovada vie ca nu exista o scurtatura pentru a arata superb chiar si dupa 50 de ani si ca sanatatea si bunastarea sunt un angajament pe viata. Trezirea in liniste dimineata, fara telefon si cateva minute de meditatie te vor ajuta sa faci fata stresului si provocarilor zilnice.

Nu uita ca frumusetea vine din interior si daca vei fi echilibrata si in armonie cu cei din jur si cu ceea ce faci, sigur vei arata minunat la orice varsta. Prin urmare, aminteste-ti in fiecare zi ca totul depinde de tine pentru a fi frumoasa si atractiva si ca acest lucru nu necesita multi bani, ci doar sa te respecti si sa adopti un stil de viata sanatos.

 

Tu ce faci in fiecare zi pentru a te simti si a arata cat mai bine? Care este secretul tau?

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]