Când vă doare capul din cauza tensiunii arteriale crescute și totul se estompează în fața ochilor, este atât de tentant să luați o doză dublă de pastile, astfel încât presiunea să fie din nou de 120/60. Dar experții avertizează: acest comportament este foarte periculos!

Tensiunea arterială poate crește din diverse motive. Cineva cu emoție puternică, cineva – din cauza efortului fizic, cineva din cauza vârfurilor bruște de temperatură. În acest moment, inima eliberează un volum crescut de sânge în vase. Nu au timp să reacționeze și să se extindă. Excesul de sânge apasă pe pereții vaselor de sânge, presiunea crește. La o persoană cu vase sănătoase, această afecțiune poate dura câteva minute, după care vasele se extind, presiunea revine la normal.

Dacă aveți probleme cu inima sau vasele de sânge, niveluri ridicate de colesterol sau alte probleme, vasele care și-au pierdut elasticitatea nu pot face față sarcinii. Și probabil că vă simțiți rău. Apar dureri de cap și amețeală, greață și conștiință încețoșată. Vreau să readuc rapid presiunea la normal!

Care este pericolul unei scăderi accentuate a presiunii?

Odată cu dezvoltarea actuală a farmacologiei, vă puteți reduce tensiunea arterială suficient de repede, pur și simplu consumând o doză mare de pastile. Dar experții recomandă recurgerea la astfel de măsuri doar în ultimă instanță și numai sub supravegherea profesioniștilor. La urma urmei, o scădere bruscă a presiunii poate duce la lipsa alimentării cu sânge a creierului. Și, în consecință, înfometarea cu oxigen. La urma urmei, sângele, pe lângă substanțele utile, furnizează organe și țesuturi cu oxigen.

Dacă veți fi foarte norocoși, veți pierde pur și simplu conștiința, veți cădea și, eventual, vă veți răni. În cel mai rău caz, este posibilă dezvoltarea imediată a unui accident vascular cerebral ischemic.

Cum pot reduce presiunea?

O modalitate bună de a vă ajuta cât mai sigur – să utilizați produse care includ ingrediente pe bază de plante. Acestea vor ajuta la reducerea presiunii într-un mod natural, pur și simplu prin stimularea mecanismelor naturale din organism. Unul dintre aceste produse este Friocard – capsule, care includ extracte de păducel, roiniță și usturoi.

În doar câteva săptămâni de administrare a capsulelor Friocard, vă va ajuta organismul să:

      restaurați și purificați vasele de sânge – datorită flavonoidelor conținute în păducel. Ele contribuie la reducerea rezistenței la fluxul sanguin în vase, ceea ce duce la o mai bună alimentare cu sânge a creierului și a altor organe;

      contracarați formarea cheagurilor de sânge – datorită usturoiului, care are un efect antitrombic;

      îndepărtați spasmele vasculare și preveniți aritmia – datorită roiniței;

Ca și alte produse naturale, Friocard nu are efecte toxice asupra organismului. Luarea capsulelor are un efect cumulativ. Aceasta înseamnă că, chiar și după terminarea cursului de administrare a Friocard, efectul pozitiv asupra organismului nu va trece.