Cum să alegi o companie bună pentru site-uri web?

de | iul. 22, 2022 | Internet, Servicii

În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi pentru a alege o companie bună de web design din România. Faceți clic aici și rămâneți la curent cu acest conținut!

Deținerea unui site web de comerț electronic deschide noi perspective pentru antreprenori. Un magazin online le permite să intre pe noi piețe, să-și construiască o bază de clienți fideli și, mai mult, să achiziționeze clienți la un preț mai mic. Cu toate acestea, construirea unui site web nu este ușoară. De multe ori trebuie să petreceți mult timp pentru a alege o companie de încredere pentru site-uri web, adică din gama largă de furnizori de servicii de dezvoltare software.

Pentru a găsi cel mai bun partener tehnologic pentru afacerea dvs. de comerț electronic, trebuie să știți care sunt elementele fundamentale ale alegerii unei companii de dezvoltare web.

Cum să alegi o companie bună de web design

Când începeți afacerea dvs. online, este esențial să găsiți agenția potrivită și, dincolo de aceasta, să detectați echipele IT proaste. Agențiile de dezvoltare web proaste se caracterizează prin realizarea de design și codare slabe, oferind clienților soluții greșite de comerț electronic, termene de eșec și estimarea proiectelor costisitoare.

Lucrul cu echipa greșită poate duce la nerespectarea termenelor limită, la o calitate slabă a muncii și, în plus, veți pierde bani și timp. Există criterii importante pe care trebuie să le iei în considerare pentru a-ți proteja afacerea de posibile greșeli.

Iată cele mai bune practici de alegere a celei mai bune echipe de comerț electronic pe care o puteți solicita pentru succesul afacerii dvs. online. Să începem!

De ce este dificil să alegi o companie de site-uri web?

Alegerea celei mai bune companii de site-uri web pentru viitoarea dvs. afacere online poate fi o provocare, deoarece există mii de opțiuni pe piață.

În cele mai multe cazuri, agențiile de comerț electronic specifică într-un anumit sector de afaceri sau își acumulează experiența lucrând cu o anumită platformă sau soluție de comerț electronic.

Toate echipele de comerț electronic sunt foarte diferite, oferă servicii diferite de o calitate diferită.

Cum alegi cea mai bună agenție? Pentru aceasta, este vital să știi de ce fel de servicii și soluții aveți nevoie.

O astfel de înțelegere vă va ajuta să vă restrângeți căutarea și să vă creșteți șansele de a găsi cel mai bun partener tehnologic.

Ce oferă companiile de site-uri web?

După cum am spus mai sus, fiecare agenție tinde să aibă un domeniu îngust de tehnologie și expertiză. Pentru a vă ușura căutarea, trebuie cel puțin să fiți conștienți de ceea ce vă pot oferi.

Site-uri web bazate pe șabloane

Un șablon web este un set de pagini web HTML. Oricine își poate adăuga textul și imaginile pe aceste pagini web pre-proiectate pentru a crea un site web. Aceste site-uri sunt de obicei construite cu CSS și HTML.

Principalul avantaj al acestor site-uri web este că oricine își poate configura site-ul sau cumpără online fără nici un ajutor din partea dezvoltatorilor și designerilor.

Unii dezvoltatori folosesc această soluție și pentru dezvoltarea lor web. Cu un site web bazat pe șabloane, puteți spune lumii despre afacerea sau serviciul dvs., deoarece va fi clasat de motoarele de căutare.

Site-ul WordPress și designul șablonului achiziționat este cel mai popular mod de a crea un site web pre-construit. Această abordare vă permite să dezvoltați un site web sau un magazin online cu un buget limitat și într-o perioadă scurtă de timp.

Soluții personalizate

Unele companii de dezvoltare sunt specializate în site-uri web personalizate. Aceasta înseamnă că creează un site web de la zero, conform nevoilor dvs.

Procesul de dezvoltare este complicat, deoarece implică cercetarea publicului, dezvoltarea și designul caracteristicilor personalizate.

Dezvoltarea site-ului personalizat necesită timp și buget semnificativ. Totuși, un site web personalizat este o soluție excelentă pentru mărcile dezvoltate și companiile mari care doresc să ofere vizitatorilor o experiență unică.

Sites de e-commerce

Site-urile de comerț electronic permit proprietarilor să vândă bunuri sau servicii online. Magazinele online pot funcționa pe platformele existente sau pot fi personalizate. Pe piata IT, companiile care se ocupa doar de dezvoltarea magazinelor online sunt numite agentii de comert electronic.

Experiența dvs. poate include multe platforme de comerț electronic, gateway-uri de plată și alte soluții în sfera retailului online.

Magazinul online poate oferi funcții de bază precum un coș de cumpărături, catalog de produse și gateway-uri de plată sau poate include integrări mai complexe, cum ar fi rețelele sociale, integrarea CRM sau piața online și așa mai departe.

Este nevoie de mai mult timp pentru a crea site-uri web de comerț electronic, chiar și bazate pe șabloane, în comparație cu site-urile web obișnuite. Pentru că? Pentru că echipa adaugă un catalog de produse și testează fiecare caracteristică pentru a se asigura că magazinul online nu are erori.

companii de servicii complete

Agențiile cu servicii complete sunt formate din mai multe departamente. Pentru aceasta, oferă o mare varietate de servicii. O companie tipică cu servicii complete include departamente de dezvoltare, proiectare, management și control al calității.

În acest fel, ei pot crea nu doar un site web, ci și design, aplicații mobile și funcții personalizate cu întreținere suplimentară.

Astfel, clientul primește o soluție „all in one”. Este mai convenabil pentru viitorii proprietari de site-uri web să lucreze cu o echipă cu servicii complete decât să controleze fluxul de lucru al unui dezvoltator și designer independent.

Gândiți-vă și la designul web

Un design de site web personalizat oferă afacerilor online un avantaj competitiv față de șabloanele generice de site-uri web.

Dacă doriți să dezvoltați un design personalizat pentru site-ul dvs., ar trebui să căutați o agenție specializată în design UI/UX. Mai jos, împărtășim sfaturi pentru a găsi compania potrivită de design web.

Utilizabilitatea magazinului online este foarte importantă, adică influențează experiența cumpărătorilor din magazinul tău online.

Utilizabilitatea site-ului de comerț electronic afectează multe valori de afaceri esențiale, cum ar fi rata de conversie, timpul pe pagină și rata de respingere.

Alegerea companiei potrivite de design web de afaceri sau a celor mai bune companii de design de site-uri B2B poate fi și mai ușoară cu ajutorul Design Rush, merită verificat!

Mai important, multe dintre aceste valori afectează SEO-ul magazinului dvs. online. Pentru a face acest lucru, întrebați viitoarea dvs. echipă de comerț electronic ce abordare adoptă pentru a oferi clienților potențiali cea mai bună experiență posibilă.

Pași pentru alegerea unei companii de dezvoltare web

Alegerea unei companii de dezvoltare nu este atât de ușoară pe cât pare. Putem compara dezvoltarea unui site web sau a unui magazin online cu construirea unei case.

Dacă angajezi experți greșiți pentru a construi fundația, care vor folosi materiale greșite, viitorul tău proiect va eșua și atunci vei fi nemulțumit.

Astfel, pentru a evita astfel de situații în dezvoltarea site-ului dvs., împărtășim cele mai importante aspecte în alegerea celei mai bune echipe de e-commerce.

1. Verificați portofoliul de lucru al companiei

Evaluarea experienței unei echipe de comerț electronic este aspectul central pe care trebuie să-l facă viitorul proprietar de site. Cunoașterea expertizei echipei tale de comerț electronic te va ajuta să înțelegi dacă această agenție poate satisface nevoile tale pentru următorul tău proiect.

Astfel, primul pas este verificarea portofoliului echipei. În cele mai multe cazuri, companiile IT își împărtășesc proiectele pe site-urile lor web. Prin verificarea portofoliului, veți evalua apoi funcționalitatea și capacitatea de utilizare a proiectelor dvs. live, veți estima dezvoltarea și abilitățile de proiectare.

Portofoliul unei agenții poate include lucrări similare care vă pot satisface nevoile și așteptările. În plus, veți primi informații despre expertiza companiei într-un anumit domeniu.

2. Citiți recenziile clienților

Cel mai bun mod de a afla despre competența companiei IT este din recenziile clienților săi anteriori.

Aceste recenzii vă vor oferi informații despre agenție cu privire la proiecte similare cu ale dumneavoastră. Adică, un astfel de sondaj vă va oferi ideea clasamentului dvs. printre altele din industrie.

3. Solicitați clientului referințe despre compania site-ului

Toate companiile de dezvoltare web consacrate au clienți din trecut. Este o bună practică să contactați clienții unei echipe și să întrebați despre experiența acestora.

Dacă foștii clienți sunt mulțumiți de serviciile oferite, puteți avea încredere în această agenție. Dacă clienții din trecut nu sunt mulțumiți, atunci ar trebui să căutați alte opțiuni. Un scurt interviu cu clienții din trecut vă permite să vă faceți o idee clară despre viitorul furnizor de servicii IT.

4. Evaluează calitatea site-ului site-ului companiei pe care vrei să o angajezi

Puteți afla mai multe despre standardele de calitate ale echipei de comerț electronic verificând prezența lor digitală generală. Prin urmare, trebuie să vă analizați profilul, site-ul și conținutul rețelei sociale.

Acordați atenție designului site-ului lor, caracteristicilor, precum și calității conținutului pe care îl publică. Designul site-ului trebuie să fie actualizat. Dacă compania nu respectă cele mai bune practici, este posibil să nu poată gestiona proiectul dvs.

5. Vedeți cât de repede răspunde compania site-ului dvs. de contact

Receptivitatea este unul dintre alți factori de luat în considerare atunci când alegeți o companie de dezvoltare web. Dacă ați decis să lucrați cu o echipă mică, este posibil să nu aibă o echipă de vânzări.

În acest caz, puteți contacta proprietarul, dar și asistentul companiei. Le puteți acorda 24-48 de ore pentru a răspunde solicitării dvs. Dacă compania este interesată să afle mai multe despre proiectul lor web, atunci acesta este un semn bun. De asemenea, amintiți-vă că fără a înțelege obiectivele și nevoile dvs., este imposibil ca echipa să ofere o estimare exactă.

Concluzie despre cum să alegeți o companie bună pentru site-uri web

Noul dvs. site web ar trebui să reflecte obiectivele dvs. strategice de afaceri. Este important ca compania de dezvoltare web pe care o selectați să fie la bord pentru a vă ajuta să le realizați.

Făcându-ți timp pentru a pune întrebări de anvergură înainte de a angaja o companie, vă va asigura că vă păstrați un partener orientat spre rezultate, care vă va ajuta să obțineți rezultate tangibile care se traduc într-o rentabilitate măsurabilă a investiției pe site-ul dvs.

La AllmaDesign , vă garantăm mult mai mult decât un aspect atrăgător, precum și un aspect modern pentru site-ul și blogul dvs.

Obiectivul nostru principal este de a oferi companiilor din întreaga lume soluții eficiente pentru a genera vizibilitate pe internet.

Agenția noastră dezvoltă strategii SEO, dar și poziționare de brand pentru companii multinaționale mari, mijlocii și mici, toate proiectele sunt importante pentru noi.

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, optimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]