Sfaturi despre cum să te poziționezi bine pe Google

de | nov. 2, 2022 | Internet, Servicii

Vă vom facilita înțelegerea și vă vom îndruma pentru a avea un site web bine poziționat pe Google cu aceste sfaturi de aur, ținând cont de conținut, relevanță și autoritate. 

Dintre principalele motoare de căutare actuale, Google este de departe cel care interesează cel mai mult limba română, deoarece domină peste 90% din căutările din România.

Există multe probleme între generarea de trafic și închiderea unei vânzări la sfârșitul procesului, totuși, cei care se află astăzi pe prima pagină a Google pot obține trafic calificat și pot reduce pașii de vânzare printr-o prezentare excelentă a produselor și serviciilor lor, cu un site profesional .

Pentru a fi bine poziționat pe Google, este necesar să ai noțiuni de bază de SEO, sau de optimizare a site-ului , pe care le vom rezuma mai jos în câteva subiecte, pentru a facilita înțelegerea și a te îndruma să aprofundezi în fiecare dintre ele.

Sfat 1: înțelegeți rezultatul Google pentru cuvintele dvs. cheie

Acest pas este foarte important și servește drept bază pentru restul celorlalți pași.

Pentru fiecare cuvânt cheie, Google afișează rezultate diferite, în funcție de istoricul interacțiunilor dintre conținutul site-urilor care sunt bine poziționate.

Există căutări care au scop comercial și informativ, așa că Google va determina ce este cel mai bun pentru fiecare căutare.

Știind acest lucru, ceea ce ar trebui să faci este să analizezi toate site-urile care se află pe prima pagină a Google pentru fiecare cuvânt cheie pe care vrei să-l clasezi, căutând să știi ce conținut este livrat utilizatorului, câte imagini are, dacă există video. , etc.

Sarcina ta va fi să produci conținut care să reunească pe cei mai buni dintre ei, dezvoltând ceva superior pentru a genera mai multă valoare.

Sfatul 2: site-urile care se clasează bine pe Google sunt relevante

Având un site web relevant, va face diferența pe termen mediu și lung pentru a vă poziționa bine pe Google.

Dacă aveți o companie furnizor de servicii, încercați să faceți o pagină pentru fiecare, urmând sfatul anterior de a crea conținut mai bun pentru aceasta.

A avea o pagină pentru fiecare serviciu sau subiect pe care doriți să vă ocupați va avea o relevanță mult mai mare decât conținutul larg.

Amintiți-vă că, cu cât puteți aborda un subiect mai specific și mai aprofundat, cu atât mai multă relevanță și valoare va primi de la utilizatori.

Sfatul 3: Autoritatea accelerează poziționarea Google

Google compară site-urile în funcție de vârsta și referințele pe care le au.

Autoritatea se construiește prin relația pe care site-ul tău o are cu alții, care se numesc backlink.

Backlink-urile fac parte din strategia de construire a link-urilor și este influența pe care o are site-ul tău în funcție de alții care se află în aceeași nișă.

Deci, pe măsură ce site-ul dvs. se maturizează, cu atât va câștiga mai multe recomandări și, în consecință, își va crește autoritatea.

Optează pentru calitate în detrimentul cantității. Linkurile de recomandare trebuie să fie contextuale, adică să fie în același context cu site-ul dvs., astfel încât să aibă cu adevărat o valoare și să câștige poziții în motoarele de căutare.

Acest pas este unul dintre criteriile care are mai multă pondere pentru motoarele de căutare în general, deoarece dacă un domeniu este recent, mai trebuie să treacă prin teste de stabilitate, validare a paginii, indexare a conținutului etc.

Pe de altă parte, un domeniu cu mai mult timp de indexare poate avea o strategie de construire a link-urilor mai agresivă, poziționându-se mai repede pe Google.

Sfatul 4: Un site web receptiv este esențial pentru a fi bine poziționat pe Google

Un site web receptiv este construit pe o singură platformă, care se adaptează la rezoluția actuală a dispozitivului dvs.

Aceasta înseamnă că va avea o apariție pe versiunea desktop, alta pe desktop și alta pe mobil, totuși, conținutul și experiența sunt mai bine explorate în fiecare dintre ele.

În prezent, majoritatea agențiilor lucrează cu crearea de site-uri web receptive , care este diferit de un site mobil, care este dezvoltat special pentru acele dimensiuni.

Din acest motiv, Google prețuiește site-urile web responsive, care, pentru că au un aspect mai curat și mai obiectiv, se încarcă mai rapid, ceea ce este un alt factor de clasare.

concluzionand

Poziționarea bine a unei pagini pe Google nu este o sarcină simplă, dar cu răbdare, dăruire și efort zilnic este posibil să te poziționezi bine.

O regulă de aur pentru atingerea acestui obiectiv este să vă actualizați în mod regulat site-ul pentru a câștiga din ce în ce mai multă relevanță și pentru a fi referit de alte site-uri.

Astfel vei putea obține cei 3 piloni ai SEO, care sunt conținutul, relevanța și autoritatea.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați . Suntem disponibili pentru a vă ajuta.

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.970)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.069)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.214)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]