Proiectarea site-urilor web pentru clienți? Iată trusa dvs. de instrumente

de | iul. 6, 2022 | Servicii Web

Când vine vorba de construirea, întreținerea și promovarea unui site web, există un arsenal de instrumente disponibile pentru reclame. Găsirea instrumentelor potrivite este însă o altă poveste. Poate fi adesea un caz de încercare și eroare până când descoperiți instrumente care corespund nevoilor afacerii dvs. și ale clienților.

În acest articol, vom analiza 4 aspecte esențiale ale construirii unui site web – crearea, colaborarea, performanța și securitatea – și vom explora instrumentele esențiale care pot ajuta la realizarea viziunilor clienților tăi și mai eficient.

Creați site-uri avansate pentru orice client

Indiferent dacă sunteți o agenție cu servicii complete sau un designer independent, toată lumea se străduiește pentru același lucru: să construiască site-uri web creative, inovatoare, care depășesc așteptările clienților. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o platformă complet personalizabilă. Cu Wix, nu numai că puteți crea la scară și accelera procesul de dezvoltare web, dar aveți acces la funcții avansate de design, elemente vizuale uimitoare și tehnologie video inovatoare.

Pentru un control absolut al designului, Editor X oferă CSS receptiv. Puteți defini poziția exactă a fiecărui element și comportamentul fiecărui element în orice fereastră de vizualizare cu aspecte flexibile și grilă, interacțiuni personalizate și control complet al punctelor de întrerupere.

„Când am folosit prima dată Editor X, mi s-a părut ceva ce ne-am dorit întotdeauna. Îmi place”, spune Andrea Beaulieu, director de creație și partener fondator la Studio Linear.

Încurajează colaborarea dintre clienți și echipe

Dacă pandemia le-a învățat ceva companiilor, aceasta este importanța comunicării și a colaborării. Lucrarea la distanță a fost o provocare pentru mulți, dar cu tot mai multe instrumente dezvoltate pentru a înlătura barierele virtuale, designerii, dezvoltatorii și agenții de marketing lucrează împreună cu mai mult succes decât oricând.

Cu Suita de colaborare a Editor X, de exemplu, echipele pot lucra pe același site în același timp cu instrumente la îndemână, cum ar fi Editarea simultană. Între timp, instrumentele de comunicare precum comentariile live și Obțineți feedback vă ajută să simplificați modul în care primiți feedback de la clienți și colegi.

Gestionarea sarcinilor este și mai simplă, indiferent dacă lucrați pe 10 site-uri sau pe 100. Atribuiți roluri și permisiuni, urmăriți sarcinile și mementourile și păstrați actualizările într-o singură platformă.

Oferă experiențe excelente pentru utilizatori

Nu putem vorbi despre web design fără a acoperi performanța. Astăzi, utilizatorii pot sări pur și simplu dacă un site nu se încarcă complet în două până la patru secunde. Din fericire, industria a pus accent pe performanță, iar raportul de tehnologie CWV al Google oferă o perspectivă bună asupra modului în care se compară diferitele platforme.

Wix își joacă rolul în a ajuta editorii să obțină scoruri CWV ridicate. Wix se ocupă automat de actualizările site-ului și reformatează imaginile, transformându-le în WebP pentru a asigura descărcări mai rapide. De asemenea, dezvoltă instrumente în interior, ceea ce înseamnă că nu se bazează pe dezvoltatori terți pentru plug-in-uri care afectează adesea negativ performanța.

Utilizatorii Wix pot accesa tabloul de bord Viteza site-ului al platformei pentru a înțelege cum se comportă site-ul lor. La fel ca instrumentele Google, PageSpeed ​​Insights și Google Search Console, simplifică evaluarea performanței site-ului pe baza măsurării utilizatorilor reale.

Protejați-vă site-urile clienților și datele vizitatorilor

Securitatea site-ului este cea mai importantă pentru multe companii și este de înțeles, având în vedere amenințarea de hacking, malware și software rău intenționat. Având încredere totală într-o platformă, vă permite să vă concentrați pe ceea ce faceți cel mai bine: construirea de site-uri web puternice.

Cu Wix, fiecare site vine cu certificare SSL, permițând criptarea și asigurând că există verificări corecte de autentificare și verificare. Tranzacțiile sunt acceptate de protocolul TLS 1.2 sau mai mare și criptate cu trafic HTTPS pe toate site-urile de comerț electronic, astfel încât clienților li se garantează o finalizare securizată. Site-urile sunt, de asemenea, găzduite pe un CDN global care atenuează atacurile DDos.

Obțineți un ecosistem digital într-o singură platformă

În cele din urmă, atunci când vă construiți următorul site web, este important că instrumentele dvs. sunt potrivite pentru muncă. Platformele care includ soluții de creație, afaceri și management al echipelor și clienților vă permit să lucrați mai eficient, să creșteți productivitatea și să creșteți mai rapid.

Wix oferă un ecosistem digital complet cu capabilități avansate de creație susținute de găzduire sigură și performanță robustă. Înscriindu -te în Programul de parteneriat Wix, ai acces la beneficii exclusive pentru agenții, inclusiv cota de venit de la site-urile pe care le construiești, asistență dedicată de la un Manager de succes al partenerilor, soluții personalizate în funcție de nevoile clienților tăi, instruire personalizată pentru produse pentru echipa ta și multe altele .

„Programul de parteneri Wix a adăugat cu siguranță venituri afacerii noastre”, spune Harrison Baron, CEO al Baron Media Group.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.907)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.667)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.022)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.145)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]