Pete pigmentare. Pete cauzate de soare. Pete cauzate de varsta. Solutia Gamarde le poate transforma intr-o amintire.

Toti ne dorim o piele uniforma, fara imperfectiuni si bineinteles fara  “pete de culoare”, nu-i asa?

Doar ca la un moment dat, pielea noastra datorita unor factori externi sau interni  apar mici pete maronii care nu fac decat sa ne indispuna. Acestea sunt petele pigmentare, cauzate de o activare a melanocitelor si sunt de obicei inofensive.

Multe cauze pot duce la aparitia acestor pete; soarele, scruburile puternice, coşurile sau hormonii. Cand soarele atinge pielea, acesta activeaza secretia de melanina din melanocite, care ne protejeaza epiderma de eventualele efecte negative ale razelor solare. Dar cand melanocitele sunt  foarte solicitate, apar aceste petele pigmentare. Putem proteja aparitia acestora evitand expunerea directa la soare si folosind o crema cu filtru de protectie. Aceste pete pigmentare mai apar si in urma unor agresiuni ale pielii, arsuri sau dupa vindecarea cosurilor sau din cauza unor boli si apar cu precadere pe pielea matura.

dermato cosmetice bio ulei de argan ulei de cocos

Tratament pete pigmentare 100%  natural

Tratamentul pentru pete pigmentare Gamarde White Effect poate fi folosit nu numai pentru petele pigmentare de pe fata, dar si pentru acelea din zona decolteului, spatelui, palmelor si in alte zone depigmentate.

Aplicati tratamentul zilnic,dimineata si seara in functie de recomandarile produsului pe zonele depigmentate. In timpul folosirii cremei si timp de 10 saptamani dupa tratament se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare.

O alta avertizare pe care ar trebui sa o luati in considerare atunci cand va confruntati cu petele pigmentare este efectul medicamentelor fotosensibilizate asupra pielii. Unele antibiotice, medicamente anxiolitice, antiinflamatorii, somnifere, antidepresive, diuretice sau medicamente hormonale pot favoriza aparitia petelor maronii, motiv pentru care recomand protectie suplimentara pe perioada urmarii tratamentului.

Pentru a scapa de hiperpigmentarile existente, Gamarde va propune un tratament complet  destinat eliminarii discoloratiilor pielii. Pe langa efectul targetat asupra imperfectiunilor, acestea au rolul de a exfolia gentil si a conferi luminozitate chipului, de a netezi textura pielii si a hidrata in profunzime.