De ce are nevoie site-ul dvs. de comerț electronic B2B un certificat SSL?

de | apr. 6, 2022 | Internet Marketing, Servicii Web

Ce vei face dacă hackerii îți atacă site-ul? S-a întâmplat cu atacul Solar Wind, când infractorii cibernetici au spart peste 250 de companii și sisteme guvernamentale pentru a pune mâna pe informațiile a peste 18000 de clienți.

După pandemie, atacurile cibernetice s-au înrăutățit , în special atacurile asupra site-urilor web de comerț electronic B2B, făcând mai dificilă pentru companii să protejeze datele utilizatorilor.

Așadar, în timp ce vorbiți despre siguranța comerțului electronic B2B, aveți nevoie de pași serioși pentru a-i ține departe pe hackeri pentru a proteja informațiile utilizatorului. Modul corect de a vă asigura că site-ul dvs. este sigur este să utilizați certificatul SSL ieftin . Certificarea SSL este necesară pentru a implementa protocolul HTTPS. Iată câteva dintre motivele pentru care site-ul dvs. are nevoie de un certificat SSL?

Certificare SSL pentru platformele de comerț electronic B2B:

Este important să criptați site-ul dvs. de comerț electronic dacă doriți să vă securizați datele financiare ale consumatorului și datele importante privind tranzacțiile. Certificatele SSL funcționează ca unul dintre cele mai bune instrumente SEO și permit site-ului dvs. să ruleze logica HTTPS. Selectarea unei agenții SEO bună vă ajută să gestionați cu ușurință problemele legate de SEO, SEM și SERP. DAN este soluția dvs. unică pentru a obține servicii eficiente și eficiente legate de SEO pentru a vă îmbunătăți clasarea în motoarele de căutare.

Supremația criptărilor

Odată ce datele sunt criptate, se transformă într-un limbaj gabble care este de înțeles doar după decriptare. Prin urmare, informațiile de pe site rămân ilizibile pentru infractorii cibernetici. Aveți două tipuri de criptare, simetrică și asimetrică. Când le folosiți pe ambele împreună, vă asigură siguranța site-ului dvs. de comerț electronic.

De aceea, tehnologia SSL folosește ambele criptări. În timp ce criptarea asimetrică asigură conexiunea dintre client și server, criptarea simetrică asigură conexiunea de date în timp. Prin urmare, cumpărarea unei certificări SSL la prețuri accesibile de la furnizori este esențială pentru site-urile web de comerț electronic B2B pentru a-și spori clasamentul SEO.

SSL pentru optimizarea motoarelor de căutare

Traficul către site-ul dvs. vă îmbunătățește clasarea în motoarele de căutare. Sunt peste 1.149.876 de căutări pe Google efectuate în 15 secunde. Și, dacă doriți să vă sporiți vizibilitatea în SERP , atunci un certificat SSL este o modalitate importantă de a-l obține datorită regulilor stabilite de Google . Orientările includ:

  • Elementele vitale ale nucleului web
  • Fără anunțuri intermediare
  • HTTPS
  • Compatibil cu dispozitivele mobile

Acestea includ viteza de încărcare a site-ului. Pe de altă parte, un site web prietenos cu dispozitivele mobile înseamnă capacitatea site-ului de a se adapta la diferite ecrane. Potrivit Google, anunțurile intercalate intermediare constau în anunțuri pop-up, iar HTTPS se referă la securizarea site-ului dvs. Puteți obține un site cu insignă HTTPS pentru site-ul dvs. printr-un certificat SSL și vă puteți îmbunătăți clasarea. Cu toate acestea, este important să utilizați certificatul potrivit pentru site-ul dvs. web. Unele dintre opțiuni sunt:

Certificat SSL de validare extinsă

Prezintă un lacăt, numele companiei, numele țării și HTTPS în bara de adrese. Este unul dintre cele mai costisitoare SSL de achiziționat și poate fi achiziționat de orice companie.

Certificat SSL validat de organizație

Acesta autentifică faptul că firma dvs. și validarea domeniului sunt autentice. Oferă criptare de nivel mediu și ar trebui utilizat dacă nu aveți nicio implicare în resurse financiare.

Certificat SSL de validare a domeniului

Oferă criptare de nivel scăzut și este semnificată de un lacăt verde. Dacă nu vă puteți permite un SSL de nivel înalt, alegeți un DV.

Certificat SSL Wildcard

Un certificat SSL Wildcard ieftin apare în domeniul și numărul subdomeniului, asigurându-se că, dacă ați cumpărat certificatul pentru un domeniu, acesta poate fi folosit și pentru subdomenii. Este o opțiune mai ieftină dacă aveți un site de comerț electronic B2B , deoarece are mai multe pagini de produse.

Certificat SSL pentru un singur domeniu

Securizează un domeniu și nu poate fi folosit pentru a proteja subdomeniile.

Protecție cu parolă

Parola este susceptibilă la diferite atacuri cibernetice. Dar o licență SSL este importantă pentru o platformă de comerț electronic care necesită autentificare prin ID-ul de e-mail sau profilul rețelei sociale.

În momentul conectării pe rețelele sociale, un serviciu terță parte validează tranzacția și aici intervin hackerii pentru a obține acces la informații dinamice. Un certificat SSL protejează canalul de comunicare. Acesta asigură legitimitatea utilizatorului prin adăugarea de chei de securitate în loc de autentificări de la terți.

Respectă PCI

PCI DSS include o listă de solicitări necesare unui site de comerț electronic pentru a stoca, recupera și transfera informații financiare. American Express, MasterCard și Visa îl susțin.

O certificare SSL este o cerință majoră pentru toate platformele de comerț electronic B2B pentru a respecta PCI DSS. Păstrează platforma în siguranță pentru ca utilizatorii să execute și să stocheze informațiile lor fiscale pentru o experiență mai bună.

Una peste alta, un certificat SSL este considerat a fi inima siguranței online. Se asigură că informațiile private sunt accesibile numai de către persoana dorită. Punctele de mai jos arată importanța unei licențe SSL pentru un site de comerț electronic.

Autentificarea este extrem de importantă în comerțul electronic

Pe lângă faptul că oferă criptare, un certificat SSL validează un site de comerț electronic. Le explică utilizatorilor tăi că aceștia au de-a face cu tine și nu cu cineva care te uzurmă. Obținerea unui certificat SSL înseamnă că site-ul a fost supus unor verificări riguroase de securitate.

Câștigați încrederea vizitatorilor dvs

Dacă site-ul dvs. web nu are un certificat SSL , vizitatorii vor afla despre acesta. Unele browsere trimit un mesaj de avertizare.

Vizitatorii observă dintr-o privire și știu dacă platforma este sigură sau nu. Se uită la pictograma de lacăt din bară. Având o platformă de comerț electronic sigură și de încredere, vă crește vânzările. Dacă clienții tăi nu au încredere în site-ul tău, vor cumpăra din altă parte.

Unele dintre avantajele certificatului SSL pentru siguranța site-ului de comerț electronic B2B sunt prezentate mai jos:

  • Criptarea datelor personale și siguranța sistemelor
  • Respectați regulile de securitate cibernetică din industrie
  • O mai bună clasare în motoarele de căutare și conformitatea cu anumite linii directoare
  • Acreditările clientului și validarea pentru accesul la informații
  • Acțiuni de securitate mai înaltă pentru a asigura securitatea datelor
  • Executarea HTTPS
  • Siguranță împotriva oricărui fel de atacuri
  • Mai multă încredere a clienților datorită experienței de comerț electronic sigur.

Încheierea

Pe măsură ce lumea se îndreaptă către gadgeturi inteligente și dispozitive conectate, cum ar fi smartphone-urile și IoT, siguranța a devenit mai importantă. Cu toate acestea, îmbunătățirea siguranței platformei de comerț electronic B2B nu este simplă fără rularea activelor adecvate de securitate cibernetică.

Acesta este momentul în care un certificat SSL intră în acțiune. Ajută o afacere și un site web cu criptări remarcabile, acorduri, precum și experiențe mai sigure pentru clienți.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]