Coliere sculptate din sâmburi de avocado, idei de cadouri

de | feb. 14, 2022 | Recreatie

Avocado a devenit popular în ultimii ani, oamenii îl consumă din ce în ce mai mult datorită numeroaselor beneficii pe care acesta le are.

Este un fruct bogat în grăsimi „bune”, este folosit în numeroase diete și nu conține colesterol. De asemenea, este o sursă bogată de magneziu, potasiu și alte fibre și nutrienți.

Cel mai cunoscut mod de a consuma avocado este renumitul Guacamole, dar se poate consuma și în sucuri, salate sau direct întins pe pâine.

Am descoperit avocado în urmă cu cel puțin 10 ani…și pot spune că a fost dragoste la prima întâlnire

După un timp, cam prin 2018 am încercat să le ofer o șansă sâmburilor, pentru că nimeni nu ține cont și nu dă importanță sâmburilor.

De aceea, am început să caut informații despre cum se plantează sâmburii de avocado, am plantat numeroși sâmburi pentru a-mi crește propriile plante de avocado.

După ce am reușit să împart plante de avocado tuturor membrilor din familie, a trebuit să caut o altă întrebuințare sâmburilor… așa că am descoperit că se pot sculpta, rezultatele fiind de-a dreptul minunate.

Am început căutările, pentru ustensilele de sculptat, materie primă aveam din abundență, fiind consumator de avocado și am început acest nou capitol în vara lui 2021. De atunci am început să dau diverse forme acestor sâmburi și să caut să fac din această pasiune, o activitate zilnică.

Pentru mine a fost foarte important să le găsesc o utilitate acestor sâmburi, fără să fiu nevoit să-i arunc și să le dau o a doua șansă, mai ales că vor putea ajunge să fie purtați la gâtul oamenilor.

Este o bucurie să pot recicla, să pot face ceva unic de fiecare dată, din ceea ce ne oferă natura.

Majoritatea colierelor au în componență și pietre semiprețioase, ceea ce le fac să fie mai speciale. De aseamenea veți putea găsi și foarte multe modele fără piatră.

Pentru comenzi  de cadouri unice vă aștept pe pagina mea https://carvedavocadopit.com unde veți putea comanda cadouri pentru persoanele dragi.

Idei de cadou, unice, din sâmburi de avocado sculptați. Fiecare piesă este unică, vă așteptăm pe site pentru mai multe detalii.

Recomand cu încredere site-ul de anunțuri online https://www.articolulmeu.net/.

Te-ar mai putea interesa si....

6 pisici celebre create de Disney Animation

6 pisici celebre create de Disney Animation

Nu avem nevoie de o zi speciala pentru a onora pisicile si bucuria pe care o aduc in fiecare zi in vietile noastre. O putem face oricand, iar trecerea in revista a celor mai iubite pisic create de Disney Animation poate fi o cale de a le sarbatori. De ce? Pentru ca...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]