De ce ignorarea SEO iti va influenta veniturile

de | dec. 15, 2021 | Internet Marketing, Servicii Web

SEO este probabil, unul dintre cele mai valoroase domenii ale marketingului digital pentru a va investi timpul si banii, de aceea ignorarea SEO va va costa vanzarile …

Unul dintre subiectele mele preferate, SEO este un proces critic pe care fiecare companie ar trebui sa il investeasca online, dar este inca atat de des tratat ca ceva de prisos; un proces pe care nimeni nu il intelege cu adevarat sau nu trebuie sa obtina vanzari si lead-uri. Daca site-ul tau arata bine si continutul tau se citeste bine, este suficient nu? Gresit.

Cum SEO va ajuta afacerea mea

Adesea inteles gresit si maltratat, rolul SEO este vital pentru cresterea traficului catre traficul relevant catre site-ul companiei tale.

Un mod de a crea si de a curata continutul pentru a va asigura ca site-ul dvs. web este gasit la inaltimea rezultatelor cautarii motorului de cautare pentru cuvinte si fraze relevante pentru domeniul dvs., SEO este forta motrice a vizibilitatii site-ului tau web.

Costul SEO

Daca SEO este forta motrice a vizibilitatii site-ului  web, iata 5 motive pentru care ignorarea SEO te va costa in incasari:

  • Vei pierde afacerea in fata concurentei tale.: daca nu investesti in SEO sau nu ai apelat pana acum la companii ce ofera servicii SEO, o vor face concurentii tai, ceea ce inseamna ca persoanele care navigheaza pe web, cauta companii precum a ta. – potentialii tai clienti – vor ajunge inevitabil sa-si acorde timpul si banii. tuturor celorlalti in afara de tine.
  • Traficul tau va fi minim: fara SEO, traficul catre site-ul web va fi minim, daca nu inexistent; una dintre cele mai eficiente solutii pe termen lung pentru cresterea traficului catre site-ul tau este sa investesti in optimizarea motorului de cautare; si cu cat poti genera mai mult trafic, cu atat vanzarile vor fi mai mari.
  • Rata de conversie va fi slaba: SEO nu genereaza doar trafic vechi pe site-ul tau web. Conduce trafic relevant catre site-ul tau web; asigurarea clasamentului site-ului tau pentru anumite cuvinte cheie si expresii asociate industriei tale. Cu cat cuvintele tale cheie sunt mai relevante, cu atat vizitatorii tai vor fi mai implicati si conversiile vor fi mai mari.
  • Vei fi invizibil: ai putea avea cel mai bun site web din oras, dar daca nu ai facut niciun SEO, acesta va fi invizibil. Motoarele de cautare nu vor sti cu adevarat ce sa faca cu acesta si vor ajunge sa te impinga in spatele cozii tot mai puternice, atotputernice, care sunt rezultatele cautarii. Prea departe in jos, si nimeni nu te va gasi vreodata.
  • Eforturile tale vor fi irosite: desi poate parea sumbru si oarecum dramatic, daca nu investesti in SEO, cea mai mare parte a activitatii pe care te angajezi va fi irosita, pur si simplu pentru ca nimeni nu te va putea gasi!

Costul SEO sau costul pentru SEO este, prin urmare, dificil de determinat la o cifra si este adesea un cost lunar continuu pentru afacerea ta; dar probabil cea mai valoroasa activitate in care ai putea investi.

De ce ignorarea SEO te va costa mai mult?

Da, SEO este foarte important si, daca il ignori, pierzi; cu privire la vanzari, la constientizarea marcii, la clienti potentiali si la orice altceva intre ele.

Cand vine vorba de lumea minunata a vanzarilor online, SEO este cu adevarat sangele vietii. Ignora-l si este posibil sa iti ignori afacerea …

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]