Psoriazisul este adesea numit „boală a civilizației”, ceea ce confirmă faptul că aproximativ 3% din populația totală a orașelor suferă de această problemă dermatologică de natură inflamatorie. Acest lucru devine posibil din cauza impactului negativ al factorilor externi (temperatura aerului, nivelul poluării, clima), precum și al factorilor interni (stres).

În fiecare an, cifra crește, deoarece procentul părinților cu psoriazis care transmit o predispoziție genetică copiilor este, de asemenea, în creștere. De regulă, în terapia recidivelor psoriazice sunt utilizate medicamentele agresive pe bază de corticosteroizi — acest compus chimic s-a dovedit a fi cel mai bun în lupta împotriva simptomelor inconfortabile.

Din păcate, corticosteroizii au o serie de efecte secundare, inclusiv subțierea pielii. Utilizarea lor pe termen lung are o gamă mai largă de consecințe nedorite. 

Până în prezent, nu a fost găsit niciun produs pentru psoriazis care ar putea scăpa complet de boală. Dar au fost dezvoltate multe regimuri de terapie sigure și confortabile care opresc manifestarea bolii și ajută la menținerea sănătății pielii.

Keraderm+ – este un instrument eficient pentru dermatita de diferite tipuri, inclusiv psoriazis. Spre deosebire de analogii hormonali, produsul are o formulă sigură bazată pe plante, care se absoarbe la 100% de celulele organismului. Crema Keraderm+ nu numai că ajută la ușurarea cursului infecțiilor dermatologice, dar și elimină cauza principală a apariției bolilor — microflora patogenă.

Accentul principal al Keraderm+ este făcut pe o formulă echilibrată, extrem de eficientă, care poate ajuta la leziunile pielii psoriazice.

Sulful este utilizat ca agent anestezic și antimicrobian, iar extractul de propolis normalizează metabolismul, recuperă sistemul endocrin și joacă rolul unui antioxidant natural. Extractul de flori de mușețel are un efect bactericid și bacteriostatic împotriva multor grupuri de microbi și, de asemenea, calmează pielea și îndepărtează mâncărimea, în timp ce uleiul de ienupăr distruge microflora patogenă. Combinația de unt de shea și unt de nucă de cocos ajută la reducerea durerii și a mâncării.

Majoritatea preparatelor antipsoriatice conțin corticosteroizi – componente sintetice agresive care pot elimina rapid mâncărimea și disconfortul. Dar, din păcate, hormonii și corticosteroizii opresc problema, dar nu au un efect prelungit.

Crema Keraderm+ vizează un efect gradual, cumulativ, cu efect prelungit. Nu numai că ajută să facă față disconfortului, ci și restaurează pielea, activând procesele naturale de regenerare. În plus, are o compoziție naturală sigură, este confortabil de a o aplica și are un efect ușor analgezic asupra focarelor de inflamație.

Eliberați-vă de rigiditatea constantă, mâncărime și descuamare cu Keraderm+.

https://romania.keraderm-official.site/