Crops-Utilaje este o companie cu capital integral românesc, care și-a început activitatea în anul 2009, datorită necesarului de pe piața din România de utilaje agricole, dar și a serviciilor conexe, la standarde decente de calitate, dar totuși la un preț accesibil.

Rolul serviciilor post-vânzare în agricultură este foarte important, de aceea punem la dispoziția clienților un service rapid și de calitate. Facem tot posibilul ca piesele de schimb să fie distribuite cât mai rapid, din stocul propriu sau pe comandă.

Calitatea utilajelor agricole și utilizarea în mod corespunzător a acestora sunt factori importanți care influențează în mod direct modul de dezvoltare a culturilor. Cele mai importante echipamente de prelucrare a solului sunt scarificatorul, grapa cu discuri grele, grapa cu discuri ușoare, grapa mijlocie, freză, compactorul și combinatorul.

Scarificatorul este un utilaj robust, prevăzut cu ancore rezistente care asigură afânarea corespunzătoare a solului in profunzime. Acest echipament are o greutate ridicată, cca. 2000 kg, este rezistent la uzură și este tot mai apreciat de fermierii moderni. Este folosit pentru afânanarea și curățarea solului, în special după culturile de păioase și porumb. Lucrarea efectuată cu scarificatorul asigură o permeabilitate mai bună a solului, o aerisire corectă, o suprafață fără bulgări și un sol fără crustă.

Grapele cu discuri sunt proiectate pentru a face față tuturor tipurilor de sol. Utilizarea acestor echipamente asigură o gamă largă de lucrări: distrugerea buruienilor, sfărâmarea bulgărilor, afânarea solului, nivelarea solului cu scopul obținerii patului germinativ. Avantajele grapelor sunt numeroase: lucrări efectuate la adâncimea dorită, încorporarea rapidă a resturilor vegetale și spargerea bulgărilor înghețați. Aceste operațiuni sunt esențiale și asigură lucrări de bună calitate a solului.

Grapele cu discuri permit încorporarea rapidă a gunoiului de grajd în sol, de aceea sunt foarte recomandate în agricultura ecologică.

Din gama noastră de utilaje destinate agriculturii face parte și remorca agricolă, atât de necesară în acest domeniu, multifuncțională și performantă. Utilizarea ei cea mai frecventă este pentru transportul cerealelor, al recoltei, al îngrășământului sau al diferitelor alte produse care trebuie deplasate dintr-un loc în altul, și chiar al animalelor, atunci când este vorba despre o fermă zootehnică.

Ne dedicăm în totalitate onorării contractelor și a angajamentelor noastre, fiind un partener de încredere și de lungă durată. Utilajele agricole puse în vânzare de compania noastră nu ar trebui să lipsească dintr-o fermă modernă. Oferim suportul tehnic necesar clienților noștri, căutăm mereu soluții pentru rezolvarea problemelor, așă că nu ezitați să ne contactați.