Utilaje agricole care nu ar trebui să lipsească dintr-o fermă modernă

de | nov. 26, 2021 | Agricultura, Afaceri

Crops-Utilaje este o companie cu capital integral românesc, care și-a început activitatea în anul 2009, datorită necesarului de pe piața din România de utilaje agricole, dar și a serviciilor conexe, la standarde decente de calitate, dar totuși la un preț accesibil.

Rolul serviciilor post-vânzare în agricultură este foarte important, de aceea punem la dispoziția clienților un service rapid și de calitate. Facem tot posibilul ca piesele de schimb să fie distribuite cât mai rapid, din stocul propriu sau pe comandă.

Calitatea utilajelor agricole și utilizarea în mod corespunzător a acestora sunt factori importanți care influențează în mod direct modul de dezvoltare a culturilor. Cele mai importante echipamente de prelucrare a solului sunt scarificatorul, grapa cu discuri grele, grapa cu discuri ușoare, grapa mijlocie, freză, compactorul și combinatorul.

Scarificatorul este un utilaj robust, prevăzut cu ancore rezistente care asigură afânarea corespunzătoare a solului in profunzime. Acest echipament are o greutate ridicată, cca. 2000 kg, este rezistent la uzură și este tot mai apreciat de fermierii moderni. Este folosit pentru afânanarea și curățarea solului, în special după culturile de păioase și porumb. Lucrarea efectuată cu scarificatorul asigură o permeabilitate mai bună a solului, o aerisire corectă, o suprafață fără bulgări și un sol fără crustă.

Grapele cu discuri sunt proiectate pentru a face față tuturor tipurilor de sol. Utilizarea acestor echipamente asigură o gamă largă de lucrări: distrugerea buruienilor, sfărâmarea bulgărilor, afânarea solului, nivelarea solului cu scopul obținerii patului germinativ. Avantajele grapelor sunt numeroase: lucrări efectuate la adâncimea dorită, încorporarea rapidă a resturilor vegetale și spargerea bulgărilor înghețați. Aceste operațiuni sunt esențiale și asigură lucrări de bună calitate a solului.

Grapele cu discuri permit încorporarea rapidă a gunoiului de grajd în sol, de aceea sunt foarte recomandate în agricultura ecologică.

Din gama noastră de utilaje destinate agriculturii face parte și remorca agricolă, atât de necesară în acest domeniu, multifuncțională și performantă. Utilizarea ei cea mai frecventă este pentru transportul cerealelor, al recoltei, al îngrășământului sau al diferitelor alte produse care trebuie deplasate dintr-un loc în altul, și chiar al animalelor, atunci când este vorba despre o fermă zootehnică.

Ne dedicăm în totalitate onorării contractelor și a angajamentelor noastre, fiind un partener de încredere și de lungă durată. Utilajele agricole puse în vânzare de compania noastră nu ar trebui să lipsească dintr-o fermă modernă. Oferim suportul tehnic necesar clienților noștri, căutăm mereu soluții pentru rezolvarea problemelor, așă că nu ezitați să ne contactați.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.060)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.198)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]