ETUFarm este o companie importatoare de utilaje agricole folosite în logistica cerealelor. Dispunem de o gamă largă de tehnologii inovative. ETUFarm pune la dispoziția fermierilor diverse Remorci tehnologice, Drone Agricole, semănători Mzuri, Utilaje de pregătit solul, Hedere, utilaje folosite pentru depozitarea cerealelor, sisteme de irigații și multe altele.

Cu ajutorul dronelor, producătorii agricoli autohtoni vor avea posibilitatea de a realiza efectiv tratamente pentru diferite culturi.

Planurile ETUFarm

Compania își propune să dezvolte sectorul agriculturii digitale folosind drone pentru aplicarea produselor de protecție a plantelor, erbicidelor, tratamentelor foliare, simulatorilor de creștere, desicanților, produselor anti-stres, preparatelor bactericide, rodenticide, acaricide, dar și combaterea diferitor dăunători.

Dronele sunt echipate cu o cameră multispectrală, hiperspectrală și vor fi utilizate pentru monitorizarea și analiza plantelor. Pentru cartografierea terenurilor. Aceasta se folosește și pentru crearea unei baze de date a terenurilor cu istoricul utilizării acestora (starea terenului, rotația culturilor, aplicarea îngrășămintelor, produselor fitosanitare, calitatea solului, etc.).

Pe lângă avantajele de mai sus, foarte importantă este și eficiența economică. Costul serviciului de pulverizare a unui hectar cu ajutorul dronelor este mai mic decât realizarea tratamentelor obișnuite, ba chiar prezintă mai multe avantaje care fac utilizarea dronelor în acest sens foarte avantajoasă din punct de vedere economic:

  • amortizarea: prețul de piața al unei mașini de pulverizare, ca și al oricărui echipament, este cu aproximativ 30% mai redus după un an de utilizare și în fiecare an prețul scade tot mai mult
  • costuri reduse pentru plata creditelor, leasing pentru achiziționarea de echipamente
  • costuri reduse pentru întreținere, reparații, piese de schimb
  • costuri mai mici pentru combustibil
  • factorul uman: reducerea salariului pentru angajat și salvarea timpului în a cauta și găsi personal responsabil pentru munca la camp, situație foarte greu de realizat la momentul actual
  • fără costuri de livrare a apei sau depozitare a echipamentelor.

Serviciile cu dronele sunt mult mai ieftine comparativ cu prețurile de pe piața locala pentru tratarea chimică cu avioane sau elicoptere.

Magazinul nostru lucrează direct cu producătorii de utilaje agricole, din acest motiv și prețurile noastre sunt foarte competitive. În cadrul magazinului dispunem și de o gamă de produse SH, de foarte bună calitate și în condiții foarte bune. Agenții noștri de vânzări sunt disponibili în toată țara, aceștia vă pot oferi consultanța de care aveți nevoie.