Firma noastră a fost înființată în 2007, pentru întâmpinarea și rezolvarea nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fii obținute.

Pentru a ne putea dezvolta aria de activitate a companiei luăm în calcul chiar și cele mai neînsemnate operațiuni de ex: “Un aspect foarte important este cum privim resturile vegetale, pentru a implementa noile tehnologii, resturile vegetale NU trebuiesc privite ca o problemă,… absolut NU, ele trebuiesc privite ca o oportunitate, un beneficiu, un îngrășământ, ca și un cadou lăsat de la cultura anterioară”, astfel personalul calificat al companiei încearcă să adapteze și să optimizeze tehnologiile pentru nevoile fiecărui fermier, nevoi ce ne pun în situația de a cerceta noi inovații tehnologice.

Considerăm și chiar suntem convinși că cel mai important utilaj care trebuie adus în câmp este “CREIERUL”, apoi utilajele agricole ce au cost de exploatare scăzut la înființarea culturilor aferente.
Noi suntem de părere că fermierul care va fi performant peste 10–15 ani va fi fermierul care azi are curaj să efectueze schimbarea.

Punctul forte al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. îl reprezintă faptul că lucrează direct cu producătorii de utilaje agricole cu experiență de zeci de ani în domeniu, fiecare fiind specializat în sectorul său, de asemenea acești producători investind permanent în tehnologii obținând produse de înaltă calitate la un preț foarte competitiv.

Obiectivul principal al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. este de a pune la dispoziția fermierului, utilaje agricole performante la prețuri de producător, service pentru utilajele agricole, piese de schimb, și o finanțare foarte flexibilă.

Între un furnizor de utilaje agricole și un fermier trebuie să fie un parteneriat, fermierul pentru a face performanță având nevoie de utilaje performante, și furnizorul având nevoie de fermierul care vrea să facă performanță, așa că e necesar să existe un parteneriat foarte solid între cele două părți.,

Societatea noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de utilaje agricole la prețuri foarte avantajoase.

Beneficiul principal este că prin acest proiect S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. așează fermierul în centrul atenției venind în întâmpinarea acestuia cu toate serviciile aferente unei colaborări de lungă durată. Articol postat în secțiunea Afaceri.