Pete pigmentare. Pete cauzate de soare. Pete cauzate de varsta.

Toti ne dorim o piele uniforma, fara imperfectiuni si bineinteles fara  “pete de culoare”, nu-i asa?

Doar ca la un moment dat, pielea noastra datorita unor factori externi sau interni  apar mici pete maronii care nu fac decat sa ne indispuna. Acestea sunt de fapt petele pigmentare, cauzate de o supra-activare a melanocitelor si sunt de obicei inofensive.

De multe ori, soarele sta la baza aparitiei acestor pete. Cand soarele ne arde pielea, acesta activeaza de fapt secretia de melanina din melanocite, care ne protejeaza epiderma de eventualele efecte negative ale razelor solare. Dar cand melanocitele sunt supra-solicitate, apar petele pigmentare. Le putem evita protejandu-ne de expunerea directa la soare si folosind o crema cu filtru de protectie. Aceste pete mai apar si in urma unor raniri ale pielii, arsuri sau dupa vindecarea cosurilor sau din cauza unor boli. Uneori sunt numite si pete de batranete, pentru ca tind sa apara mai des pe pielea matura. Oricum ar fi, nu trebuie sa ne gandim la petele pigmentare ca la un rau permanent, pentru ca exista metode de reducere sau chiar eliminare a lor.

Tratament 100%  natural pentru pete pigmentare

Tratamentul pentru pete pigmentare White Effect poate fi folosit nu numai pentru petele pigmentare de pe fata, dar si pentru acelea din zona decolteului, spatelui, palmelor si in alte zone depigmentate.

Aplicati tratamentul zilnic, dimineata si seara in functie de recomandarile produsului pe zonele depigmentate. In timpul folosirii tratamentului si timp de 10 saptamani dupa, se recomanda evitarea expunerii la soare.

O alta avertizare pe care ar trebui sa o luati in considerare atunci cand va confruntati cu petele pigmentare este efectul medicamentelor fotosensibilizate asupra pielii. Unele antibiotice, medicamente anxiolitice, antiinflamatorii, somnifere, antidepresive, diuretice sau medicamente hormonale pot favoriza aparitia petelor maronii, motiv pentru care recomand protectie suplimentara pe perioada urmarii tratamentului.

tratament-pete-pigmentare-cosmetice-bio-produse-naturale-dermatocosmetice-apa-termala-ulei-de-argan

Pentru a scapa de hiperpigmentarile existente, Laboratoarele Dermatocosmetice Gamarde va propuneun tratament complet  destinat eliminarii discoloratiilor pielii. Pe langa efectul targetat asupra imperfectiunilor, acestea au rolul de a exfolia gentil si a conferi luminozitate chipului, de a netezi textura pielii si a hidrata in profunzime.