Magazin online echipament și mănuși de portar

de | nov. 18, 2021 | Sport, Fotbal

MănușiOnline este un magazin online ce a fost creat în 2012 din nevoia portarilor de a-și procura echipamentele. Acesta este dedicat exclusiv portarilor, comercializează mănuși de portar, echipamente de protecție, haine de corp, dar și alte accesorii pentru portari. Magazinul este distribuitorul oficial al companiei RG în România.

Portarul are un rol unic pe teren, de aceea acesta are nevoie de echipament de foarte bună calitate. Mănușile reprezintă articolul de bază al portarului, acestea trebuind să ofere un conform și o priză la minge foarte bună. Mănușile au evoluat foarte mult odată cu trecerea timpului.

Cum se alege o pereche de mănuși de portar?

Pentru început, aveți nevoie să vă cunoașteți mărimea, aceasta variază de obicei între 3 și 12. Cea mai bună varianta pentru a vă afla mărimea ar fi să probați fizic mănușile, dar dacă acest lucru nu este posibil, puteți la fel bine să folosiți tabelul de mărimi disponibil la noi pe site. Mănușile sunt împărțite în două categorii, mănuși de portar pentru juniori și mănuși de portar pentru adulți. Acestea pot fi destinate persoanelor care practică sportul recreațional, pentru profesioniși la antrenament dar și pentru meci. Mănușile pentru meci sunt de cea mai bună calitate, sunt folosite de portari profesioniști și sunt din materiale de cea mai bună calitate.

Tipuri  de mănuși de portar existente

Mănușile pentru portar pot fi împărțite după tipurile de cusătură, cea mai cunoscută fiind Roll Finger. Acest tip de cusătură se realizează pe exteriorul mănușii, oferind o suprafață mai mare de contact cu mingea. Un alt tip de cusătură este cel Negative, care contrar celor Roll Finger, cusăturile vor fi pe interior și vor oferi o mai bună potrivire pe mână. Ultima variantă este cea Hybrid, care este o combinație între cele două. În funcție de nevoile fiecărui portar trebuie ales un anumit tip de mănuși, din păcate nu pot fi alese toate 3 deodată, fiecare dintre ele având avantaje și dezavantaje.

Din anul 2014 suntem distribuitori oficiali RG în România. Colaborăm cu numeroși portari care fac parte din echipa RG, printre care Mirko Pigliaceli, Roland Niczuly, Marian Aioani, Cătălin Straton și mulți alții. Vă propunem o gamă largă de mănuși de portar pentru adulți și copii, pentru diverse suprafețe (iarbă, sintetic), pentru amatori sau profesioniști, la prețuri potrivite pentru toate categoriile.

Această afacere este centrată pe satisfacția clienților, de aceea vă punem la dispoziție serviciul de suport clienți, transport rapid (și gratuit de cele mai multe ori), sfaturi de îngrijire al echipamentelor și prețuri corecte.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]