În comparație cu sistemul de încălzire pe lemn sau pe peleți, soluțiile de încălzire cu GPL s-au dovedit mai eficiente și din punct de vedere al consumului cât și al confortului. Compania noastră a venit în ajutorul oamenilor cu kit-uri complete de încălzire, cu și fără butelii. Prețul lemnului de foc aproape că s-a dublat în ultima perioadă, iar în zonele unde rețeaua de gaz metan nu există, va fi din ce în ce mai greu și mai scump să ai căldură în casă iarna și apă caldă la robinet.

Am intrat pe piață ca importatori de stații GPL, butelii GPL, piese și accesorii. Produsele comercializate de noi sunt produse 100% în Italia, vin însoțite de garanție și de toate certificările de siguranță și de calitate. Spre deosebire de centralele pe lemn sau peleți, sistemele de încălzire cu GPL nu necesită operațiuni suplimentare cum ar fi tăiatul lemnelor, depozitarea lemnelor sau curățarea centralei de resturi.

Încălzirea cu GPL prezintă numeroase avantaje, cum ar fi confortul de a nu mai fi nevoit să tai și să depozitezi lemne, costurile mai reduse față de încălzirea pe lemne, peleți sau electric, branșarea este una rapidă și ușor de executat. Pentru un consum casnic buteliile cu GPL reprezintă o soluție eficientă pentru încălzirea în perioada iernii și pentru apa caldă, numărul de butelii ce pot fi conectate fiind de 2,4,6 sau 8.

Nivelul noxelor este mult mai scăzut, comparativ cu cel emis de către centralele pe lemn sau peleți, acest tip de gaz fiind mult mai prietenos cu mediul înconjurător. Stocarea GPL-ului este relativ la îndemână, pornind de la clasicele butelii și ajungând la rezervoare de 1000 sau 2000 de litri.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este asemănătoare cu cea a gazelor naturale. GPL-ul are un mare avantaj, acela de a deveni lichid la o presiune scăzută si temperatură ambientală normală. Această caracteristică  vă permite transportul si stocarea unor cantități mari de energie în rezervoare mici și butelii.

GPL-ul se poate folosi în diverse domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică – toate acestea fără a fi conectat la reţeaua naţională de energie electrică sau gaz. Articolul nostru se regăsește în secțiunea afaceri a websiteului.