Importator Stații GPL, Bazin GPL, Butelie GPL, piese și accesorii

de | nov. 14, 2021 | Afaceri

În comparație cu sistemul de încălzire pe lemn sau pe peleți, soluțiile de încălzire cu GPL s-au dovedit mai eficiente și din punct de vedere al consumului cât și al confortului. Compania noastră a venit în ajutorul oamenilor cu kit-uri complete de încălzire, cu și fără butelii. Prețul lemnului de foc aproape că s-a dublat în ultima perioadă, iar în zonele unde rețeaua de gaz metan nu există, va fi din ce în ce mai greu și mai scump să ai căldură în casă iarna și apă caldă la robinet.

Am intrat pe piață ca importatori de stații GPL, butelii GPL, piese și accesorii. Produsele comercializate de noi sunt produse 100% în Italia, vin însoțite de garanție și de toate certificările de siguranță și de calitate. Spre deosebire de centralele pe lemn sau peleți, sistemele de încălzire cu GPL nu necesită operațiuni suplimentare cum ar fi tăiatul lemnelor, depozitarea lemnelor sau curățarea centralei de resturi.

Încălzirea cu GPL prezintă numeroase avantaje, cum ar fi confortul de a nu mai fi nevoit să tai și să depozitezi lemne, costurile mai reduse față de încălzirea pe lemne, peleți sau electric, branșarea este una rapidă și ușor de executat. Pentru un consum casnic buteliile cu GPL reprezintă o soluție eficientă pentru încălzirea în perioada iernii și pentru apa caldă, numărul de butelii ce pot fi conectate fiind de 2,4,6 sau 8.

Nivelul noxelor este mult mai scăzut, comparativ cu cel emis de către centralele pe lemn sau peleți, acest tip de gaz fiind mult mai prietenos cu mediul înconjurător. Stocarea GPL-ului este relativ la îndemână, pornind de la clasicele butelii și ajungând la rezervoare de 1000 sau 2000 de litri.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este asemănătoare cu cea a gazelor naturale. GPL-ul are un mare avantaj, acela de a deveni lichid la o presiune scăzută si temperatură ambientală normală. Această caracteristică  vă permite transportul si stocarea unor cantități mari de energie în rezervoare mici și butelii.

GPL-ul se poate folosi în diverse domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică – toate acestea fără a fi conectat la reţeaua naţională de energie electrică sau gaz. Articolul nostru se regăsește în secțiunea afaceri a websiteului.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]