Magazin online uleiuri esențiale

de | nov. 8, 2021 | Afaceri

Aromaterapia este o variantă de medicină alternativă, ce include materiale aromatice și uleiuri esențiale. Utilizarea plantelor în îmbunătățirea stării de sănătate nu este ceva nou, dar aromaterapia în forma ei de astăzi este considerată un concept nou de medicină alternativă. Este folosită pentru a vă crea o stare de bine, de relaxare. Terapiile cu uleiuri esențiale acționează în primul rând la nivelul psihicului.

Pentru a obține beneficiile dorite, uleiurile esențiale trebuiesc folosite corect. Uleiurile se pot folosi în mai multe moduri, prin inhalare, utilizate pe piele sau în masaje, diluate în uleiuri purtătoare, difuzate prin încălzire, difuzate cu ajutorul unui nebulizator, etc. Comercializăm o gamă de uleiuri esențiale atent selectate, testate și supuse unor standarde riguroase de control al calității.

Sarea de baie este naturală, se folosește de sute de ani pentru tratarea diferitelor dureri. Folosirea sării de baie ajută la relaxarea corpului și minții. Denumirea “sare de baie” este o denumire generică, pentru un amestec de mai multe tipuri de sare.

Băile cu sare de baie sunt renumite pentru eliberarea stresului, atenuarea durerilor musculare și pentru un somn liniștitor și fără întreruperi. Conform studiilor, sarea de baie are beneficii vizibile în tratarea unor afecțiuni reumatice. Tot mai mulți medici dermatologi recomandă băile cu sare de baie, pacienților cu afecțiuni gen psoriazis, deoarece sarea de baie ajută la exfolierea pielii.

Bombele de baie au apărut pentru prima dată la începutul anilor ‘80, iar în zilele noastre sunt în mare trend. Acestea au în compoziție un acid slab pe bază de bicarbonat și amestecuri de uleiuri, coloranți și ingrediente uscate.

De asemenea conține și sulfat lauril de sodiu, care este adăugat special pentru bule și spumă. Pentru o experiență liniștitoare este recomandat să fie folosite cu apă caldă. Ingredientele unei bombe de baie pot varia în funcție de preferințe și de alegerea parfumului. Bombele se prezintă într-o mare varietate de forme, cum ar fi sfere, tablete.

Acestea au numeroase avantaje, calmează mintea și ridică starea de spirit, răsfață pielea, calmează durerile de corp, îmbunătățesc somnul, ajută la detoxifiere, elimină mirosurile neplăcute ale corpului și creează o atmosferă plăcută. Vă așteptăm cu numeroase oferte!

Articol postat în categoria Afaceri.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.919)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.024)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.148)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]