Aromaterapia este o variantă de medicină alternativă, ce include materiale aromatice și uleiuri esențiale. Utilizarea plantelor în îmbunătățirea stării de sănătate nu este ceva nou, dar aromaterapia în forma ei de astăzi este considerată un concept nou de medicină alternativă. Este folosită pentru a vă crea o stare de bine, de relaxare. Terapiile cu uleiuri esențiale acționează în primul rând la nivelul psihicului.

Pentru a obține beneficiile dorite, uleiurile esențiale trebuiesc folosite corect. Uleiurile se pot folosi în mai multe moduri, prin inhalare, utilizate pe piele sau în masaje, diluate în uleiuri purtătoare, difuzate prin încălzire, difuzate cu ajutorul unui nebulizator, etc. Comercializăm o gamă de uleiuri esențiale atent selectate, testate și supuse unor standarde riguroase de control al calității.

Sarea de baie este naturală, se folosește de sute de ani pentru tratarea diferitelor dureri. Folosirea sării de baie ajută la relaxarea corpului și minții. Denumirea “sare de baie” este o denumire generică, pentru un amestec de mai multe tipuri de sare.

Băile cu sare de baie sunt renumite pentru eliberarea stresului, atenuarea durerilor musculare și pentru un somn liniștitor și fără întreruperi. Conform studiilor, sarea de baie are beneficii vizibile în tratarea unor afecțiuni reumatice. Tot mai mulți medici dermatologi recomandă băile cu sare de baie, pacienților cu afecțiuni gen psoriazis, deoarece sarea de baie ajută la exfolierea pielii.

Bombele de baie au apărut pentru prima dată la începutul anilor ‘80, iar în zilele noastre sunt în mare trend. Acestea au în compoziție un acid slab pe bază de bicarbonat și amestecuri de uleiuri, coloranți și ingrediente uscate.

De asemenea conține și sulfat lauril de sodiu, care este adăugat special pentru bule și spumă. Pentru o experiență liniștitoare este recomandat să fie folosite cu apă caldă. Ingredientele unei bombe de baie pot varia în funcție de preferințe și de alegerea parfumului. Bombele se prezintă într-o mare varietate de forme, cum ar fi sfere, tablete.

Acestea au numeroase avantaje, calmează mintea și ridică starea de spirit, răsfață pielea, calmează durerile de corp, îmbunătățesc somnul, ajută la detoxifiere, elimină mirosurile neplăcute ale corpului și creează o atmosferă plăcută. Vă așteptăm cu numeroase oferte!

Articol postat în categoria Afaceri.