Pregatirea unei nunti este un sport si uneori ai impresia ca nu vei putea sa-i vezi niciodata sfarsitul, ca nu vine ziua in care esti intr-un restaurant nunta Bucuresti si ca mereu ramai fara timp. Dintr-o data, iti spui ca ai putea profita din cand in cand de asta la serviciu, pentru a regla anumite detalii si a actualiza cateva spoturi… Dar cum? Iata cateva sfaturi.

Casatoria ta nu ar trebui sa interfereze cu timpul tau de lucru

Nu-ti lua dosarul de nunta cu tine la lucru, il cunosti pe cel cu toate aranjamentele florale, ideile de invitatii de nunta, numarul de invitati, panourile de inspiratie… Atitudinea ta ar putea fi dezaprobata de colegii tai. Trimite-ti e-mailurile de pregatire in timpul pranzului sau in timpul unei pauze de dimineata sau dupa-amiaza, asta e in regula, dar sa-ti petreci toata ziua in planificarea nuntii nu este. Poti, de asemenea, salva si idei pentru rochii de mireasa, decoratiuni.

Ramai discret

Evita sa lasi deschise paginile de Internet legate de pregatirea zilei nuntii tale sau fotografii de la restaurantul in care iti organizezi nunta in Bucuresti. Daca trebuie sa fii departe de birou, aminteste-ti sa notezi cele mai recente informatii intr-un fisier sau sa iti trimiti un mic e-mail cu paginile deschise pentru a le gasi mai usor ulterior.

Cauta furnizorii tai de servicii

In timpul pauzei de pranz, incepe sa cauti furnizorii pentru a intalni mai multi. Ai 10 minute inainte de a merge la o intalnire si nu ai timp sa incepi un nou fisier? Perfect, profita de ocazie sa faci putina cercetare pe telefon  si sa ii trimiti un sms iubitului cu linkul si „Ce parere ai?” Facem o programare?” .

O modalitate buna de a gasi inspiratie

Esti la telefon cu un client si poti face doua lucruri in acelasi timp, de exemplu sa cauti rochia de mireasa sau un restaurant nunta din Bucuresti. Profita in acelasi timp de ocazie pentru a le salva pentru a-ti aminti ceea ce ai vazut.

Un pic de cumparaturi in timpul pranzului

Profita de o pauza de pranz pentru a lua un sandvis si a merge la cumparaturi pentru a-ti pregati decorul nuntii, sa cumperi accesorii pentru coafura, machiaj, sa gasesti rochii pentru domnisoarele de onoare, tinute pentru copii…

Vorbeste doar cu colegii tai care sunt invitati la nunta ta

„Preferi in schimb albastru serenity sau roz cuart?” Daca vrei sa ceri sfatul colegilor tai, asigura-te ca e un invitat la nunta ta.

Organizam si botezuri. Citeste mai multe aici –> https://www.articolulmeu.net/136952021/meniu-botez-bucuresti-pentru-increstinarea-bebelusului-tau