Vrei sa atenuezi ridurile, sa scapi de acnee, sau sa elimini imperfectiunile pielii?
Iti doresti o piele stralucitoare fara pete pigmentare?
Poate ca le cunosti deja sau deja le-ai remarcat in farmacii.
Franta este tara cu cea mai mare expertiza in cosmetice din lume a raspuns prima nevoilor de ingrijire ale pielii sensibile. In Romania, produsele dermato-cosmetice au aparut in urma cu 10 ani. Pielea sensibila, a carei incidenta este in crestere in randul populatiei de ambele sexe, este urmarea felului de trai modern. Ce inseamna dermato-cosmetice? Nu exista o definitie oficiala pentru acest tip de cosmetice. Sunt recomandate de medici dermatologi si pediatri si au proprietati terapeutice.

Ingredientele minune: apa termala si uleiul de argan

Dermatocosmeticele sunt mai mult decat o simpla crema hidratanta sau antirid… Pe langa beneficiile cosmetice , acestea au si proprietati medicale si, datorita ingredientelor, substante active naturale, reusesc sa previna, sa trateze si chiar sa elimine anumite imperfectiuni ale pielii sau ale podoabei capilare. Indiferent de problema cu care te confrunti, gamele de produse sunt variate si tin cont de tipul de ten, de varsta si de asteptarile tale. Eficienta lor se datoreaza in mare parte unui ingredient comun celor mai multe dintre ele: apa termala, cu proprietati terapeutice recunoscute inca din Antichitate – antiinflamatorii si antiiritate – date de continutul bogat in saruri minerale, oligoelemente si sulf.

Gamarde, singurul brand de dermatocosmetice bio, 100% naturale, utilizeaza apa izvoarelor termale de la Gamarde-les-Baines, ale caror beneficii sunt recunoscute de peste 150 de ani de Academia de Medicina din Franta. Produsele Gamarde sunt formulate si fabricate in Franta. Alaturi de marci prestigioase din domeniul dermatocosmeticelor produse in Franta, Gamarde beneficiaza de tehnologia de ultima ora a producatorilor francezi si de cele mai moderne laboratoare de cercetare din domeniu. Laboratoarele Gamarde detin peste 250 de formule proprii si unice, iar ingredientele utilizate sunt dintre cele mai noi, inovante si sigure ingrediente active. Testele de siguranta si eficienta ale produselor sunt efectuate in Franta de laboratoare independente recunoscute International, iar certificarea bio este oferita de Cosmebio. Cresterea inregistrata de compania Gamarde denota si indicele de simpatie castigat din partea medicilor si farmacistilor, primii beneficiari ai acestor produse.

Gamarde, prima companie de dermato-cosmetice bio, imbina cu succes inovatia specifica unei industrii dinamice cu traditia de prestigiu si eficacitatea apei termale Gamarde si uleiului de argan.

Gamarde este o gama de ingrijire a pieli sensibile ce cuprinde produse ecologice care lucreaza pentru corpul tau, nu impotriva lui.
Va invitam sa contribuim impreuna impreuna la evoluția naturalului, a eficientei si a sentimentului de a sti ca sunteti o parte din perfectiunea frumusetii din interior catre exterior, pe care noi o promovam.