Plantele din casă înveselesc, încântă privirea și încântă oaspeții. În mod surprinzător, chiar și bloggeri de interior cunoscuți, ale căror apartamente și case sunt admirate de sute de mii de abonați, decorează adesea spațiile cu flori decorative artificiale. Integrată competent în designul interior, planta decorativă artificială îi va aduce proprietarului nu mai puțină plăcere decât florile reale. În plus, acest decor va completa orice cameră, deoarece există multe variante și stiluri.

Flori decorative păntrui hol

Atunci când decorezi o casă cu flori decorative, nu poți ignora holul. Chiar dacă are o dimensiune modestă, este destul de posibil să alegi flori decorative artificiale potrivite. O vază frumoasă cu un buchet îngrijit poate fi așezată pe o masă de oglindă. Completează compoziția cu lumânări sau cutii mici. Holul de la intrare și coridorul larg sunt un loc minunat pentru plantele artificiale mari în jardiniere. Cu ajutorul lor, poți crea chiar atmosfera unei străzi confortabile. Un hol, de obicei lipsit de lumina soarelui, nu este cel mai bun loc pentru plantele vii, în timp ce florile decorative artificiale pentru casă, se simt minunat aici.

Flori decorative pentru sufragerie

Camera de zi este un câmp imens pentru experimentarea decorului artificial cu flori. Aici este important să creezi un spațiu confortabil pentru petrecerea timpului liber și relaxare cu familia. Florile decorative artificiale sunt plasate pe măsuțe de cafea, rafturi, console, lângă șemineu. Poate fi un decor de masă Biedermeier pentru un design clasic sau un buchet minimalist modern amplasat în vază de sticlă sau metal. O tehnică obișnuită sunt compozițiile împerecheate, de exemplu, un buchet luxuriant și un coș suspendat sau o coroană de flori pe ușă cu aceleași flori. Decorul sezonier și festiv cu flori și fructe artificiale în sufragerie arată grozav. Primăvara, acestea sunt ramuri înflorite de măr și cireș, primule, narcise, lalele, iar în toamnă, frunze luminoase, dalii, spiculeţe, dovleci și mere coapte. Plantele artificiale în ghivece și în aer liber sunt, de asemenea, relevante pentru decorul camerei de zi. Dacă există suficient spațiu, poți amplasa jardiniere cu palmieri, copaci, flori cu frunze mari care sunt așezate pe podea. Pentru încăperi mai compacte, este potrivită amplasarea vazelor sau a vaselor cu flori decorative pe ferestre, rafturi și console de perete.

Flori decorative pentru dormitor

Dormitoarele sunt rareori decorate în culori luminoase, și mai des sunt culori dezactivate, calme care te pregătesc pentru relaxare și odihnă. Pentru decorul dormitoarelor, ar trebui să alegi flori decorative artificiale în culori pastelate cu contururi moi, curgătoare, cu verdeață discretă. Culorile populare sunt alb, crem, piersic, albastru, roz praf, liliac. Decorul cu flori artificiale în dormitor ar trebui folosit cu ușurință deoarece, acumulează praf. Un buchet mic pe o noptieră sau o compoziție pe o măsuță de toaletă va încânta ochiul și nu va cauza mari probleme. Bujori luxurianți, hortensii delicate, orhidee, trandafiri, sunt o opțiune preferată pentru decorul dormitorului.

Citeste mai multe si aici!