E firesc ca la un moment dat fiecare sa isi doreasca o locuinta doar a sa, pe care sa o amenajeze dupa bunul plac si care sa ii ofere adevarata atmosfera a unui camin. Pe  langa un design modern si elegant, viitorii cumparatori isi mai doresc si sa locuiasca intr-o zona linistita si destul de aproape de puncte de interes importante, cum sunt scolile, supermarketuri sau spitale.

Un astfel de loc ideal de locuit este ansamblul rezidential Central Apartments, locul unde orice doritor isi poate gasi caminul mult visat in cel mai scurt timp, ajutat de agentia imobiliara The Concept.

De ce Central Apartments poate reprezenta cea mai buna investitie?

logo tineretului

Ansamblul rezidential Central Apartments este locul care gazduieste multiple tipuri de apartamente, adaptate nevoilor oricarui client si care respecta un design modern si elegant. Aici, puteti sa alegeti unul dintre apartamentele cu 2 sau 3 camere in Tineretului , precum si o garsoniera cu finisaje impecabile. Mai mult decat atat, intreaga familie se va putea bucura de o locatie excelenta, aproape de puncte de interes importante precum Parcul Tineretului si Carol, centrul istoric al Bucurestiului, Piata Unirii, Palatul Copiilor, Piata Tineretului si lista poate continua.

Fiindca transportul este una dintre principalele probleme pe care locuitorii Bucurestiului le intampina, la Central Apartments uitati de aceasta grija, intrucat centrul rezidential este in imediata apropiere a statiei de metrou Tineretului si de mijloacele de transport RATB 1, 23, 27, 116, 312, 313, 323 si 381.

La Central Apartments in Tineretului iti poti alege singur finisajele interioare

Daca urmeaza sa alegi unul dintre apartamentele din cadrul ansamblului rezidential Central Apartments, vei beneficia de o multime de avantaje, dintre care cel mai important este posibilitatea de a-ti alege singur finisajele interioare ale locuintei. De asemenea, ai siguranta ca apartamentele si garsonierele au bai complet utilate, 2 lifturi moderne, centrala termica individuala si aparate de aer conditionat performante, in living. In cazul in care aveti o masina, nu trebuie sa va faceti grji nici in privinta parcarii, intrucat complexul rezidential beneficiaza de o parcare subterana proprie, pentru toti rezidentii imobilului.

Daca sunteti in cautarea unui camin ideal pentru familie, atunci luati in considerare achizitia unuia dintre apartamentele cu 2 sau 3 camere, precum si a garsonierelor din cadrul complexului Central Apartments de la The Concept.

DESPRE Central Apartments

The Concept este o agentie imobiliara mereu pregatita sa isi ajute clientii sa gaseasca un camin ideal pentru ei si pentru familiile lor. Pentru mai multe detalii despre ofertele imobiliare pe care The Concept la coordoneaza, contactati echipa la numarul de telefon 0727 722 222, dar si la adresa de e-mail [email protected]. Ii gasiti pe cei de la The Concept si la adresa societatii, din Str. Olari nr. 7A, etaj 4, sector 2, Bucuresti.