Inainte sa vina cel mic pe lume, stiam ca primul si cel mai important accesoriu pe care trebuie sa il cumparam este caruciorul. Pe langa patutul din camera celui mic, acesta avea sa fie obiectul indispenbil fara de care cresterea celui mic nu ar fi fost la fel de usoara si de placuta. Iar din acest considerent, trebuie ca alegerea noastra sa fie una cat mai inspirata si adaptata nevoilor noastre, dar si locurilor unde aveam sa ne petrecem mare parte din plimbari.

Din dorinta ca si alti parinti sa faca cele mai bune alegeri, atunci iata cateva dintre experientele noastre atunci cand am ales caruciorul pentru cel mic

Un carucior care ocupa putin spatiu

Primul considerent atunci cand am ales caruciorul pentru cel mic a fost dimensiunea acestuia. Fiindca nu dispunem de foarte mult spatiu in apartamentul nostru si nici de un loc special unde sa putem depozita lucrurile celui mic, atunci a trebuit sa ne orientam spre un carucior care are un sistem de pliere destul de performant, astfel incat sa nu ne facem griji in privinta spatiului pe care acesta il ocupa. Asa am ajuns in magazinul online Babyneeds, locul in care am gasit un carucior de copii care sa respecte cerintele noastre. Caruciorul cu sistem ultracompact ne-a salvat si ne-a oferit pe langa niste plimbari placute, atat pentru noi, cat mai ales pentru cel mic. Acesta este dotat cu un sistem de pliere ultrausor si ultracompact, astfel incat sa poata fi manuit si cu o singura mana si sa poate fi transportat si intr-un portbagaj mai mic.

Caruciorul pe care l-am pastrat aproximativ 2 ani si jumatate de la cumparare a fost extrem de practic, foarte confortabil pentru bebelus si un carucior care chiar daca are un design destul de clasic, are adaptari de ultima generatie. Astfel, el devine unul dintre cele mai versatile accesorii pentru plimbare.

Un carucior de dimensiunile unui troller usor de transportat

Chiar daca a venit la pachet cu o serie de avantaje de nerefuzat, caruciorul pentru copii de la Babyneeds ne-a atras mai ales prin dimensiunile minime la pliere, astfel incat sa ne fie extrem de usor sa il luam cu noi peste tot. Declarat unul dintre carucioarele care ocupa cel mai putin spatiu la pliere, acesta are dimensiuni comparabile cu cele ale unui troller, astfel incat sa va fie usor sa il luati cu voi in vacante, fie ca mergeti cu masina, fie cu avionul.

Alte caracteristici de care am tinut cont in alegerea caruciorului

babyneeds

Pe langa dimensiunea caruciorului, atunci cand am ales primul accesoriu de plimbare al celui mic, am mai tinut cont si de alte aspecte importante precum accesoriile cu care acesta vine la pachet, modelul de roti, tipul materialului din care este confectionat caruciorul, dar mai ales gradul de confort pe care caruciorul il ofera celui mic. Recomandam tuturor parintilor sa intre in magazinul online Babyneeds  si sa aleaga accesoriul pentru plimbare care se potriveste cel mai bine cerintelor lor.