Microsoft a ridicat mult stafeta anul acesta, punand probleme serioase concurentilor de la Samsung si Apple. Noile aparate Nokia Lumia au tot ceea ce isi poate dori un pasionat de telefoane mobile si, dincolo de asta, au si un pret mai bun decat rivalele lor.

Nokia Lumia 820, un smartphone cu stil

Nokia Lumia 820 iti ofera o experienta inedita in primul rand datorita sistemului de operare Windows Phone 8.1. Cu ajutorul Action Center-uluipoti vedea toate notificarile intr-un singur loc.Nokia Lumia 830 este un telefon elegant, care poate fi asortat tinutelor tale de zi cu zi. Are carcase multicolore care il vor transforma rapid in gadgetul tau preferat.

Cu camera PureView de 10 MP a lui Nokia Lumia 820 vei reusi sa realizezi fotografii uimitoare, surprinzand cele mai importante momente din viata ta. In plus, te va ajuta si obiectivul Zeiss, cu care vei realiza poze perfecte.

In plus, aplicatiile precum Vine, Instagram sau Skype vor deveni aliatul in legatura cu lumea, indiferent unde te-ai afla.

Nokia Lumia 1520, un telefon absolut impresionant

Printre modelele cele mai noi lansate pe piata de Nokia se numara si Nokia Lumia 1520. E un smartphone mare, de dimensiuni de-a dreptul impresionante datorita ecranului de 6 inci. Are o carcasa din policarbonat unibody, cu o baterie care nu poate fi scoasa.

Nokia Lumia 1520 are colturi rotunjite, dar taioase, si un ecran care se intinde pe toatasuprafata telefonului, limitat doar de butoanele de jos. Are un design minimalist, dar cu toate acestea nu pare deloc ieftin.

Nokia Lumia 1520 este un telefon bun pentru jocuri care cer mult de la un procesor. Se remarca prin rapiditate si fluiditate. Unul dintre avantajele Nokia Lumia este bateria, care te ajuta sa treci cu succes peste doua zile de folosinta moderata.

Insa pentru ca vorbeam despre faptul ca e un telefon impresionant, Nokia Lumia 520 chiar ca incanta prin definitie. Camera de 20 de megapixeli, cu lentile Zeiss si cu stabilizare optica te ajuta sa faci fotografii foarte frumoase, atat in interior, cat si in exterior.