Imediat dupa ce familia noastra s-a inmultit cu un nou membru, am stiut ca este timpul sa cautam un camin nou, astfel incat sa ne bucuram de un spatiu cat mai generos, modern si elegant pentru familia noastra. Avrig Rezidential a fost inca de la prima vedere caminul pe care stiam ca trebuie sa il avem.

O oaza de liniste intr-un oras care nu doarme niciodata

apartamente confortabile in zona iancului

Apartamentul cu 3 camere pe care l-am achizitionat in cadrul complexului rezidential Avrig Rezidential a fost si inca este casa pe care ne-o doream de atata timp. Intr-un oras cum este Bucurestiul, unde aglomeratia domneste la orice pas, Avrig Rezidential este ansamblul rezidential modern si inteligent construit, astfel incat sa le ofere tuturor locatarilor un spatiu de locuit linistit, chiar si intr-una dintre zonele de interes ale capitalei.

Dintre facilitatile imobilului si cele de care ne bucuram in fiecare zi, in aceeasi masura, sunt si cele care fac din ansamblul  rezidential un loc perfect pentru noi, adultii, dar mai ales pentru copiii nostri. Cele mai importante sunt accesul permanent la un spatiu verde si un loc de joaca pentru cei mici, ferit de aglomeratia orasului si unde acestia sa fie in siguranta mereu.

De asemenea, pentru ca linistea sa fie in permanenta la noi acasa, atunci am ales toate finisajele astfel incat apartamentul nostru sa fie foarte bine izolat, iar galagia de afara sa nu fie deloc simtita.

Apartamentul nostru din Iancului este echipat cu cele mai moderne si calitative finisaje

Fiindca Avrig Rezidential pune pret mai ales pe calitatea lucrarilor pe care le efectueaza, toate apartamentele cu 3 camere din zona Piata Iancului, unde se afla si ansamblul rezidential, beneficiaza de bai complet echipate cu obiecte sanitare moderne, centrala termica individuala, lift Kleeman, precum si finisaje la alegere, in functie de preferintele noastre.

Noi am optat pentru un apartament cu 3 camere, fiindca familia noastra are deja 4 membri si ne-am dorit ca cei mici, dar si noi, sa ne bucuram de un spatiu de locuit cat mai aerisit si mai spatios. Dar pentru cei care se gandesc sa isi cumpere un apartament in ansamblul rezidential Avrig Rezidential, au posibilitatea de a mai alege fie unul cu 2 camere, dar si cu 4 camere, in functie de preferinte, dar si de bugetul alocat.

Am ales modalitatea de plata cea mai convenabila noua

Avrig Rezidential, un proiect marca The Concept, tine foarte mult la viitorii clienti, fapt ce s-a observat din prima clipa in care am luat contact cu ei. Ajutati de echipa cu experienta de la The Concept, am reusit sa ajungem la o solutie de plata cat mai accesibila noua si adaptata bugetului. Astfel, noi am optat pentru programul “Prima Casa”, iar acum platim in fiecare luna un credit avantajos. In functie de preferinte, mai puteti alege modalitati de plata cu rezervare 2000 de euro, 20% avans si 80% la finalizare.

Bucura-te si tu, la fel ca noi, de un camin modern si aranjat dupa bunul plac, numai cu Avrig Rezidential!