Recomandari de la Petsmag despre cum ne hranim pisicile in mod corespunzator

de | iun. 25, 2015 | Diverse

Apar momente in viata noastra in care ne dorim sa avem alaturi un animal de companie care sa ne inveseleasca in zilele obositoare si pline de stres.

A avea un animal de companie nu este dificil insa trebuie stiut ca a deveni un proprietar de animale de companie atrage dupa sine o serie de responsabilitati pe care trebuie sa le respectam cu strictete pentru a avea parte de un animal de companie mereu vesel si sanatos. Pisicile reprezinta optiunea multor proprietari datorita faptului ca acestea sunt extrem de usor de intretinut si se adapteaza foarte usor in noua locuinta.

Un lucru esential pe care trebuie sa il stim despre hrana animalelor este acela ca aceasta este prea putin compatibila cu cea pe care o consumam noi in mod constant. Pisicile in general sunt animalele perfecte de companie din pricina faptului ca nu sunt foarte pretentioase atunci cand vine vorba despre hrana, insa acest lucru nu inseamna ca le putem neglija din plin. Petsmag, unul dintre cele mai complete magazine online cu mancare pentru pisici ne da cateva sfaturi interesante despre cum trebuie sa le hranim pentru a le mentine mereu in forma.

Una dintre cele mai potrivite solutii pe care le avem la indemana atunci cand vine vorba despre hranirea pisicilor o reprezinta hrana industriala.

Viziteaza PentruAnimale.roProducatorii au in vedere ca aceasta sa contina intregul aport de vitamine, proteine si minerale astfel incat pisica sa se poata dezvolta in mod corespunzator. Mai mult decat atat, hrana industriala se ragaseste sub diverse forme, precum hrana uscata pentru pisici, hrana umeda, dar si diverse regimuri alimentare pentru patrupedele care sufera de anumite afectiuni.

Etichetele cu care aceste produse vin atasate sunt extrem de utile astfel ca, ori de cate ori achizitionam hrana pentru animale, este foarte important sa parcurgem cu atentie informatiile pe care acestea le contin. In acest mod, vom sti cu certitudine care este cantitatea optima de hrana pe care trebuie sa i-o administram pisicii.

Este foarte important sa evitam sa le supraalimentam deoarece obezitatea reprezinta o problema reala pentru patrupede. In general, doua mese pe zi sunt mai mult decat suficiente pentru o pisica adulta, iar 3 mese pe zi sunt de asemenea suficiente pentru un pisoi.

Nu lasati niciodata hrana la indemana pisicilor chiar daca in general acestea nu consuma mai mult decat au nevoie. In aceste conditii, mai ales pisicile care stau numai in locuinta noastra si nu au activitate sunt adesea cele mai expuse la obezitate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]