Poți alege un meniu botez București, la restaurantul de evenimente No Name Events și de asemenea, poți primi și sfaturi în acest sens. Alege variante delicioase din meniul extins. La cerere, se poate realiza o secvență de meniu de delicatese care sunt coordonate armonios între ele. Bucătăria restaurantului și catering No Name Events este flexibilă. Dacă apreciezi bucătăria regională de înaltă calitate sau îți plac accentele mediteraneene, echipa de bucătari evocă cele mai bune feluri de mâncare pentru un botez, în funcție de ideile tale, indiferent dacă este un fel principal, aperitiv sau desert. Desigur, vei primi o selecție imaginativă de meniu vegetarian sau vegan, dacă este necesar. Ți se garantează prospețimea și calitatea. Câte meniuri botez alegi nu contează. Folosind experiența și cunoștințele, se va găsi cel mai bun acompaniament de băuturi pentru petrecerea de botez a copilului tău. Selecția extinsă de vinuri, băuturi spirtoase, sucuri naturale, apă minerală oferă picătura potrivită pentru fiecare fel de mâncare. Acordă-ți ceva timp și testează băuturile în avans.

Bufet Suedez

Ca alternativă la meniul servit, ai opțiunea de a alege un bufet Suedez rece și cald. Bufetul Suedez oferă avantaje. Atmosfera dintre oaspeți este mai relaxată, oamenii stau în picioare și conversează între ei, intră în conversație cu oaspeți necunoscuți și în același timp au o imagine de ansamblu bună a locației. Când se organizează bufetul Suedez, bucătarii îți sunt alături cu sfaturi și îți recomandă mâncăruri care sunt coordonate între ele, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva care să se potrivească gustului său personal. De asemenea, se poate combina un meniu și un bufet Suedez. Totul va fi conform dorințelor tale.

Recepție șampanie și pișcoturi

Un gest frumos de bun venit la începutul petrecerii de botez, este recepția cu șampanie și pișcoturi. Lasă această sarcină în seama profesioniștilor de la restaurantul de evenimente No Name Events, iar tu concentrează-te pe întâmpinarea oaspeților. Personalul de servicii al restaurantului se asigură că sunt suficiente pahare umplute cu șampanie, gata pregătite pentru oaspeții care vin rând pe rând. Bucătăria No Name Events este cunoscută pe scară largă ca fiind una pentru toate gusturile și care poate fi o bucătărie sofisticată, ușoară și armonioasă. Aici vei găsi specialități sezoniere și un meniu botez București variat. Mâncarea este excelentă, iar meniul de botez este variat. Există trei tipuri de meniu botez All Inclusive Silver classic, Gold All Inclusive și Platinum Ultra All Inclusive, fiecare dintre ele fiind diferit în ceea ce priveşte preparatele, cât și în ceea ce priveşte diversitatea și cantitățile.

După cum spun managerii restaurantului de botez No Name Events, alegând un botez ieftin cu un meniu ieftin care include mâncare și băutură, vei beneficia de aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului, aranjamente florale și baloane, fotograf, cameraman și dj, tort și un personal calificat, un spatiu deosebit și bineînțeles un pachet exclusive care include ursitoare de botez.

Citesti mai multe informatii despre restaurantul NoName Events pe https://www.articolulmeu.net/133522021/restaurant-nunta-bucuresti-pentru-o-nunta-perfecta.