Curatarea profesionala a tapiteriei auto 

Exista o intreaga stiinta in industria auto ce se ocupa cu detailing-ul de interior. Specialistii in domeniu folosesc aparatura profesionala si substante specifice in functie de tipul de pete sau de tapiterie. Secretele lor le poti afla si tu si te poti inspira din pasii pe care ii fac pentru a intelege procesul corect de curatare. De cele mai multe ori, oamenii ajung la spalatoriile profesionale pentru ca doresc sa scape de petele inestetice de pe banchete sau de pe scaune. Daca nu ti-ai curatat tapiteria masinii niciodata pana acum, poti afla mai departe care este procesul de spalare dintr-un centru specializat.

Oferim servicii de curatare tapiterie auto cu aburi injectie extractie + aburi + solutii profesionale dedicate interioarelor auto, dedicate tapiteriei auto.

Curatare profesionala a tapiteriei auto cu aspirator injectie extractie si abur fierbinte. Detailing interior – curatare tapiterie prin (injectie-extractie) CU ABURI curatare tapiterii auto bucuresti Curatare plafon Curatare fotolii Curatare canapelec Curatare saltele Curatare mochete Igienizare cu Aburi Curatare mocheta Curatare bord Curatare scaune Curatare Bancheta Curatare usi Curatare compartiment porbagaj Curatarea materialelor textile , piele, vinilin , alcantara, si tratarea cu substante dedicate tutoror suprafetelor Igienizare instalatie A/C ( clima ) IMPERMEABILIZAREA TAPITERIEI TEXTILE + Orice alt element se regaseste in interiorul autoturismului Oferim serviciu de ozonizare interior auto cu generator de ozon spalare decontaminare ceruire exterior auto

Pentru mai multe detailii video – poze puteti sa ne vizitati la www.curataretapiterieauto0733607225.ro spalare tapiterie aburi detailing, Spalatorie tapiterie auto aburi,detailing auto aburi Bucuresti, curatare tapiterie detailing, igienizare interior auto cu aburi.

 

Curatare tapiterie cu aburi – scaune si banchete auto

   Dupa aspirarea uscata a mochetelor si a banchetelor, acestea sunt pregatite cu perii speciale, sau bureti microfibra care ridica la suprafata murdaria. Apoi, pentru petele persistente, in functie de materialul din care este fabricata tapiteria, se aplica agenti de curatare in profunzime si se lasa sa actioneze. In aceasta etapa sunt incluse si fetele de usi care, de obicei, contin portiuni acoperite cu material. In continuare, se pre-limpezeste intreaga zona cu substante specifice si apoi se extrage murdaria cu ajutorul aspiratorului de injectie-extractie cu aburi. La final, daca este nevoie, suprafata se usuca cu un uscator profesional, pentru a evita mirosurile neplacute si pentru a nu tine umiditatea si interiorul UD multa vreme.

Dupa curatare auto cu aburi , dupa ce spalam curatam interiorul auto cu aburi se aplica tratamente speciale, fie pentru hidratare, daca tapiteria este din piele, fie pentru impermeabilizare, daca este din material textil.

Odata curatata tapiteria auto cu aburi , urmeaza intretinerea aerului conditionat, pentru ca este locul perfect in care bacteriile si virusii se pot dezvolta in voie. Folosind anumiti aerosoli ce sunt trimisi in instalatie, sistemul de climatizare este curatat, se elimina mirosurile neplacute si se impiedica dezvoltarea altor microorganisme patogene. Sau putem folosi aici si generatorul cu Ozon servicii de curatare tapiterie auto cu aburi – scaune , banchete , mochete Curatare plafon Curatare fotolii Curatare canapele Curatare saltele Curatare mochete Igienizare cu Aburi Curatare mocheta Curatare bord Curatare compartiment porbagaj Curatarea materialelor textile , piele, vinilin , alcantara, si tratarea cu substante dedicate tutoror suprafetelor

Oferim servicii de spalare curatare curatenie spalare injectie extractie tapiterie, curatare aburi tapiterie auto, curatare tapiterie auto, curatare tapiterie detailing auto, spalatorie tapiterie detailing auto, Detailing Curatatorie Tapiterie Auto cu Aburi