tabla decapata

Tabla decapata reprezinta un material metalurgic foarte versatil ce isi gaseste aplicabilitate intr-o varietate mare de proiecte de constructii. Aceasta versabilitate este oferita in mare parte de faptul ca exista doua moduri de confectionare a acesteia in functie de caracteristicile necesare diferitelor proiecte.

Tabla decapata este un material confectionat din otel, care este rulat si presat de mai multe ori pana la obtinerea grosimii doite. Acest lucru se realizeaza prin laminare la cald sau laminare la rece, in cazul din urma obtinandu-se table cu grosimi mai mici. Indiferent de varianta aleasa, veti avea garantia ca produsul achizitionat este unul de o calitate foarte buna. Daca alegeti tabl decapata realizata prin intermediul laminarii la rece, acesta se va preta foarte bine proiectelor ce necesita elemente cu o precizie crescuta. De asemenea, tabla poate fi supusa si procesului de sudare.

Ce proprietati are tabla decapata?

  • Luciu metalic – acesta se obtine printr-un proces de lustruire
  • Fuzibilitate – pentru acest lucru, tabla decapata poate fi topita la anumite temperaturi
  • Dilatare termica – data temperatura creste, va creste si dimensiunea materialului
  • Densitate mare – otelul este considerat un material greu din punct de vedere al densitatii, acest lucru conferind o rezistenta crescuta
  • Conductibilitate electrica – acest material are capacitatea de a conduce curentul electric
  • Condutctibilitate termica – proprietate ce o face foarte buna pentru instalatii ce necesita o incalzire si o racire rapida
  • Rezistenta la coroziune – fiind protejata de actiunea agentilor corozivi, aceasta are o durata foarte mare de viata.

La ce se utilizeaza?

Versatilitatea tablei o face un produs cu aplicabilitate in multe tipuri de proiecte de constructii. Aceasta se poate utliza pentru constructia de aparatura electrocasnica, piese pentru automobile, rafturi de depozitare, parapeti pentru autostrazi, elemente pentru industria publicitara si alte confectii metalice.

Achizitioneaza tabla decapata de la Mesteru Manole pentru o calitate inalta

Mesteru Manole este un magazin online de constructii ce va pune la dispozitie numeroase materiale de constructii din toate categoriile. Aici gasiti si tabla decapata calitativa, avand posibilitatea de a selectiona tipul preferat in dimensiunea de care aveti nevoie. Mesteru Manole este partenerul tau de incredere in constructii! Descopera online cea mai variata gama de produse.