Alegerea unui restaurant nuntă Bucureşti este una dintre primele sarcini pe care trebuie să le rezolvi atunci când planifici evenimentul în capitală. Restaurantul este locul în care se desfășoară nunta, iar stilul restaurantului și atmosfera determină în mare măsură reușita nunții tale. Probabil că ți-ai imaginat adesea cum ai vrea să arate nunta ta, dar când vine timpul să alegi un restaurant, de obicei nu știi pe care. Jadore Ballroom este unul dintre cele mai frumoase restaurante de nuntă și evenimente din București, care dispune de patru saloane la alegere, pentru orice nuntă tematică. Pentru nunțile din 2021 se oferă semnarea contractelor până pe 31 august. În meniul și oferta de evenimente sunt incluse oferta cu fum greu și oferta Candy Bar 2021.

Salonul L`Amour al restaurantului de nuntă București are o suprafață de 300 mp și permite un număr de 120 de persoane, ceea ce înseamnă că poți invita un număr de 60 de perechi. Salonul este decorat cu trafoare și candelabre luxuriante, iar sistemul de lumini poate colora salonul în orice culoare preferată. Salonul Miracle are o suprafață de 300 mp și permite un număr de 130 de persoane. Salonul este decorat în stilul clasic și modern, care se îmbină perfect într-un spațiu armonios. Salonul Elegance are o suprafață de 250 mp si în el încape un număr de 120 de persoane. Este un salon nobil cu aspect regal, realizat în stilul arhitectonic empire. Salonul Mirage este cel de-al patrulea salon care se va deschide în curând.

Alege restaurantul în funcție de buget

Bugetul este un factor foarte important la alegerea restaurantului de nuntă, deoarece este cel mai mare articol din lista nunții. Este restaurantul în care va avea loc evenimentul, dar acest lucru nu înseamnă neapărat căutarea celui mai ieftin restaurant. În funcție de bugetul pe care l-ai stabilit, ar trebui să alegi salonul preferat și desigur, în funcție de numărul de invitați. Acest lucru te va scuti de costuri inutile, iar alegerea unui restaurant cu mai multe saloane este alegerea cea mai bună.

Saloanele de diferite capacități, diferă prin atmosferă, dar nu prin calitatea mâncării și a serviciilor. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru atmosfera nunții, iar reprezentanții restaurantului țin cont de etichetă. Chiar dacă dispui de un buget mai restrâns, Jadore Ballroom îți poate oferi un salon de o capacitate mai mica, pentru un număr mai mic de invitați și acesta este salonul Elegance, care permite un număr minim de 60 de invitați. Dacă vă pasă de atmosfera luxoasă, meniul rafinat și serviciul elegant, alege restaurantul Jadore Ballroom.

Vezi ofertele pentru toate cele 4 saloane, accesand urmatorul link.