Atunci când se face un diagnostic, este foarte important să se ia în considerare toate caracteristicile stării de sănătate a pacientului. Prin urmare, chiar înainte de începerea consultării la clinica stomatologică Optim Dental, care este un cabinet stomatologie sector 1, medicul își face o idee fiabilă asupra stării de sănătate a pacientului – și ia în considerare aceste informații la planificarea și efectuarea tratamentului dentar. Orice persoană își dorește să aibă dinți puternici sănătoși și un zâmbet strălucitor. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Ecologia slabă, mâncarea de slabă calitate și mulți alți factori contribuie la faptul că, în timp, dinții încep să-și piardă treptat frumusețea naturală și să se deterioreze.

O vizită la timp la dentist este extrem de importantă. Te va ajuta să eviți multe complicații grave, cum ar fi pulpita, parodontita și chiar pierderea dinților. În plus, trebuie amintit că prevenirea dezvoltării unor patologii dentare grave este mult mai ușoară și mai ieftină decât urmarea unor tratamente lungi și costisitoare efectuate ulterior. În stadiul actual de dezvoltare a stomatologiei, s-a dovedit că pentru prevenirea bolilor dinților și a cavității bucale este necesară o igienă orală profesională de cel puțin 2 ori pe an, igiena orală aprofundată zilnic etc. La programarea cu specialiștii clinicii vei primi sfaturi cuprinzătoare. Medicii te vor ajuta să alegi cea mai bună îngrijire orală și să determini frecvența vizitelor la dentist.

Vizita la stomatolog – Avantaje

Datorită experienței și calificărilor medicilor clinicii stomatologice sector 1 București, toate serviciile sunt furnizate la un nivel înalt, în conformitate cu standardele internaționale. Diagnosticarea rapidă și precisă utilizând dispozitive moderne pentru examinarea computerizată cu raze X, precum și tomografele digitale 3D permit alegerea optimă a tratamentului dentar, luând în considerare caracteristicile individuale ale pacientului.

Ameliorarea durerii. Într-un cabinet stomatologie sector 1 București, se efectuează orice tip de anestezie, conform indicațiilor, premedicației și anesteziei, astfel încât, toate intervențiile sunt cât mai confortabile.

Materiale moderne. În clinica stomatologică din sectorul 1 București, sunt utilizate numai materiale de umplere de înaltă calitate de ultimă generație de la producători renumiți. Acest lucru duce la crearea celor mai naturale și durabile restaurări dentare.

Sterilitate și siguranță. Intervenția se realizează odată cu instalarea unui sigiliu de cauciuc care protejează dintele de salivă. Acest lucru asigură sterilitatea și previne căderea umpluturii.

Echipamente inovatoare. Tratamentul canalului radicular se efectuează utilizând un microscop, tehnologie cu ultrasunete, instrumente de înaltă tehnologie. Datorită acestui fapt, este posibil să se vindece chiar și cele mai dificile cazuri, de exemplu, dinții cu canale radiculare sever curbate sau tratate anterior, în care instrumentele convenționale nu pot trece. Tratamentul dentar nu trebuie amânat, deoarece devine periculos. Sistemul imunitar uman este epuizat exact atunci când focalizarea infecției în cavitatea bucală nu este tratată mult timp.

Programeaza-te acum la cabinetul de stomatologie din sector 1 prin link-ul urmator!