Cum alegi cel mai bun salon pentru nunta ta?

de | mai 7, 2021 | Afaceri, Servicii

In aceste zile, este destul de dificil sa gasesti locul ideal pentru a organiza petrecerea de nunta, caci exista numeroase posibilitati din care poti alege. Visezi la o nunta vintage intr-un hambar modern sau in stil regal intr-un conac? Sau poate iti doresti un salon nunta Bucuresti, pentru un eveniment memorabil? Verifica in continuare cum poti gasi locul perfect pentru o nunta.

La fel ca atunci cand rezervi un hotel sau alegi un restaurant in timpul vacantei, lasa-te ghidata de opinii. Prieteni, recenzii pe site-uri web, pe Facebook. Regula generala atunci cand alegi un loc de nunta este: viziteaza salonul personal inainte de a-l rezerva.

Aminteste-ti, de asemenea, ca lunile august si septembrie sunt cele mai aglomerate luni in privinta organizarii nuntilor. Prin urmare, daca locatia ta de vis este in afara bugetului tau, gandeste-te la o alta perioada a anului. Iarna, preturile scad cu pana la 30%, iar astfel de nunti devin din ce in ce mai populare.

Ce ar trebui sa conteze atunci cand alegi salonul pentru nunta?

Casatoria in afara orasului este de obicei mai ieftina, dar nu intotdeauna. Daca inviti o multime de invitati, trebuie sa tii cont de costurile de transport de la biserica sau de la starea civila, de pretul cazarii si, de asemenea, de transportul de la nunta, daca doresti sa garantezi oaspetilor un confort absolut. Inainte de a inchiria un restaurant, noteaza totul si asigura-te ca acest „chilipir” de langa oras nu va fi mult mai scump.

Daca doresti o nunta intima cu cei dragi care sa fie o experienta foarte personala, nu alege un restaurant cu mai multe incaperi care sa gazduiasca alte doua sau trei nunti in acelasi timp. Alege un restaurant pe care il poti inchiria doar pentru tine si invitatii tai.

Daca visezi o nunta rustica, uita de conac. Planific-o intr-un restaurant romantic. O nunta in stil regal, cu cele mai sofisticate decoratiuni, nu va arata atat de impresionant pe cat doresti daca se face intr-un interior prea modest. Prin urmare, gandeste-te mai intai la ce tip de nunta visezi si apoi opteaza pentru o locatie. Te va ajuta cu usurinta sa judeci daca locul se potriveste stilului nuntii tale.

Daca trebuie sa te incadrezi intr-o anumita suma, cauta un loc care sa iti organizeze totul – de la decoratiuni si aranjamente, la catering si fotograf sau cameraman. Daca nu vrei sa fii partial implicat in asta. Decoratiunile de masa facute pe cont propriu sau alimentarea cu mancare, daca intentionezi o nunta rock intr-un club, pot fi mai ieftine decat cele deja incluse.

Locurile aglomerate si la moda necesita rezervarea cu un an sau chiar cu un an si jumatate in avans. Daca nu vrei sa te gandesti la o nunta cu 1,5 ani in avans, alege ceva mai neobisnuit – o casa de inchiriat unde poti comanda decoratiuni, muzica, catering si barman sau un restaurant nou deschis. De obicei, locurile noi au preturi mult mai bune, dar sunt incluse in optiunea „ultimul minut”.

Alege chiar acum cel mai elegant salon nunta Bucuresti pentru evenimentul tau!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]